Meet & Greet Huisjekijken op de Huishoudbeurs en win 3 x 2 vrijkaarten

Logo-Huishoudbeurs-2016-JPGDe Huishoudbeurs in RAI Amsterdam weet sinds 1950 wat vrouwen beweegt en is het grootste vriendinnenfeest van Nederland! Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrijetijd, culinair, gezondheid, workshops en nog zoveel meer! In 2016 vindt deze plaats van 20 t/m 28 februari. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag 25 en vrijdag 26 februari van 11.00 uur – 22.00 uur. Van woensdag 24 februari tot en met 28 februari hebben bezoekers van de Huishoudbeurs op dezelfde dag gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs daarnaast kunnen bezoekers tijdens de hele beurs genieten van het Azië Pasar Malam Festival.

Helemaal leuk: Er komen dit jaar bekende Bloggers, Facebookers, Instagrammers en Vloggers naar de Huishoudbeurs. Onder het mom ‘Bring your blog/ vlog to life’ delen deze influencers de beste tips en tricks, vertellen ze over hun persoonlijke succesverhaal en staan ze open voor al je vragen.

En ook de redactie van Huisjekijken is erbij en jij kunt ze ontmoeten! Bovendien kun je voor dit event 3 x 2 vrijkaarten winnen. Hoe? Dat lees je hier…

Van 20 tot en met 28 februari barst het gezelligste vriendinnen festival van Nederland in RAI Amsterdam weer los: De Huishoudbeurs! Nieuw dit jaar is het segment Happy & Healthy, waar bezoekers alles kunnen vinden voor een gezond en een gelukkig leven. Uit recent onderzoek onder bezoekers van de Huishoudbeurs blijkt dat ruim 78% zich als sportief omschrijft en 85% als (zeer) gelukkig en gezond!

Proeven1

Foute snack na sporten
Als het om sporten gaat kiest het overgrote deel voor wandelen (57%) als favoriet. Ook zijn de sportschool, dansen, bootcamp en Zumba erg populair. 60% van Huishoudbeurs bezoekers beloont zich na sporten weleens met een foute snack, zoals een snoepreep of een patatje na het zwemmen. Gemiddeld wordt er tussen de 2 en 3 uur gesport per week. Interessant om te zien is, dat de bezoekers die het meest sporten zich ook als het gelukkigst omschrijven.
In driekwart (75%) van de gevallen slapen Nederlanders tussen de 7-8 uur per nacht. Ook zij omschrijven zich als zeer gelukkig!

NFP-150097-0501Diëten blijft populair
Diëten blijft op de dag van vandaag nog steeds populair. 65% van de ondervraagden geeft aan weleens een dieet te volgen, en soms wel 2 keer per jaar! De meeste bezoekers gebruiken wel eens voedingssupplementen zoals magnesium, zink of vitaminepillen. Eén derde van de ondervraagden let op het aantal calorieën per dag.

Mari_van_de_VenOver Happy & Healthy
Dit jaar heeft de Huishoudbeurs een nieuw segment: Happy & Healthy. Hier kun je alles vinden op het gebied van een gezond en gelukkig leven voor zowel body als mind. Boordevol tips & tricks, lezingen, workouts met Carlos Lens en workshops zoals: Lach Yoga, Braingym, Chinese massage en klankschaalmeditatie.

NFP-150097-1761

Bereid je bezoek aan Huishoudbeurs voor met MijnHuishoudbeurs. Met deze persoonlijke ruimte kun je:

  • je favoriete exposanten kiezen en toegang tot deze lijst krijgen voor en na de beurs
  • je persoonlijke gegevens en interesses aanpassen en je nieuwsbrief abonnementen beheren

Maak hier je profielpagina aan!

MWSnap154

NIEUW !!  Bring your blog/vlog to life!

Er komen dit jaar bekende Bloggers, Facebookers, Instagrammers en Vloggers naar de Huishoudbeurs. Onder het mom ‘Bring your blog/ vlog to life’ delen deze influencers de beste tips en tricks, vertellen ze over hun persoonlijke succesverhaal en staan ze open voor al je vragen.

Schrijf je zelf een blog of maak je vlogs maar wil je meer volgers en weet je niet hoe dit moet? Dit is the place to be voor alle tips & tricks!

En onze redactie is ook aanwezig om jouw vragen te beantwoorden! Op vrijdag 26 februari om 17 uur zijn onze redactrices Sandra en Lisette in de speciale stand op de Rai aanwezig. Wil jij ze graag ontmoeten en wil je sowieso graag naar de Huishoudbeurs 2016? Dan hebben we goed nieuws want je kunt ze ontmoeten we geven 3 x 2 kaarten weg !

Wil jij ook graag naar de Huishoudbeurs 2016 laat ons dan weten waarom je graag wil gaan en met wie je gaat want we geven maar liefst 3 x 2 kaarten weg!

Kijk op onze fbpagina naar deze post en …

Tag je vriendinnen en wie weet zien we jou op de Huishoudbeurs!

Logo-Huishoudbeurs-2016-JPGactie loopt tot en met 19 februari de winnaars ontvangen persoonlijk bericht! over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie