Paintings by Wilma | Landelijke stijl kwarteleitjes….

Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk.

Het is nog februari maar ik heb zo’n zin in voorjaar. Heerlijk het zonnetje en langer licht. Er gaat niets boven daglicht om te schilderen, daar kan geen daglichtlamp tegenop ( vind ik). Mijn schilderijen zijn in ieder geval al in voorjaarssferen. Heb al heel wat magnolia takken geschilderd maar krijg er geen genoeg van. Ook voor het eerst stro geschilderd , vind het wel schattig geworden samen met de eitjes.

Lammetjes Olie 60x80cm

4ahhdh5

 

Magnolia 80x100cm

r0w40tx

 

Eitjes 20x20cm

 

 

 

 

Magnolia 80x100cm

4bcy3n4

 

 

wordt vervolgd,

fijn weekend, liefs Wilma

www.facebook.com/PaintingsByWilma

www.wilma.exto.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie