Paintings by Wilma | Valentijn!

Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk. Voor diegene hier die mij nog niet kennen , ik ben Wilma. Vorig jaar november zijn mijn schilderijen te zien geweest in de rubriek ‘Dit is mijn passie’ bij Huisjekijken. Regelmatig zijn mijn schilderijen al voorbij gekomen op de Huisjekijken Lifestyle Fanpagina , o.a . het schilderij van HK hond Marley. Vanaf nu is mijn schilderwerk dus te volgen via mijn eigen blog!!! Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Het begon allemaal met het plaatsen van dit schilderij vanwege het muurvullervirus. 1 Daarna volgden o.a de herten en de rammen… OLYMPUS DIGITAL CAMERA 3

Valentijn

Jullie zijn misschien nieuwsgierig waar ik zoal mee bezig ben . Op dit moment leg ik de laatste hand aan een opdracht. Iemand gaat zijn vriendin verrassen met een schilderij ,wat lief he? Ik heb het doek op mijn sitetable in de woonkamer te drogen gezet. Stille hint, wie weet……… met het oog op Valentijn ;) En dan maar afwachten of ze het wel mooi vindt. Ik heb namelijk ooit een keer een man met hangende pootjes op de stoep gehad , of ik het schilderij a.u.b. terug wilde nemen . De dame in kwestie was niet gecharmeerd van zijn actie om zoiets zonder overleg te doen… Wordt vervolgd,

Fijne dag ,Wilma

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

3 reacties op “Paintings by Wilma | Valentijn!

Geef een reactie