Paintings by Wilma | Passie voor landelijk schilderen

DSC00474Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk.

Passie voor landelijk schilderen

Op Valentijnsdag haalde mijn Facebookpagina 900 likes!! Wat een mooi cadeau!!Toch wel een beetje trots!

2007-05-21 001

Vorig jaar met valentijn schreef ik mijn eerste  blog hier  op  huisjekijken en het is nog steeds spannend.  Daarom deze x iets over mij….. niet echt mijn ding maar bij een expositie hoort ook een stukje over de kunstenaar zelf ( amateurkunstenaar in  mijn geval) dus vandaar…..

Schilderen is  mijn passie ! Ik schilder  met liefde  en geniet van elk nieuw doek. Dat zoveel mensen mijn werk mooi vinden vind ik heel bijzonder. Ik geniet van alle lieve, leuke , spontane berichtjes. Zelf zie ik het nog steeds als een uit de hand gelopen hobby en ben altijd  in twijfel vooral met opdrachten. Ik ben vrijwel autodidact  en heb het schilderen door veel oefenen, worstelen en proberen   mezelf  eigen gemaakt.  Zonder boeken , zonder leraar. Internet bestond nog niet toen ik  begon met schilderen. Ik hoop dat mensen mijn schilderijen herkennen als zijnde van mij. Ik schilder in landelijke stijl dieren , huisdieren, potten , kruiken, bloemen, portretten, stillevens enz……. meestal schilder ik met olieverf op katoen /linnen / paneel of teken met pastelkrijt .

DSC00474 portret van een hond in pastelkrijt

Mijn vader maakt geduldig alle paneeltjes , lijstjes, latjes, baklijsten  enz enz enz  wat ik nodig heb . Bedankt Pa!!!

Helaas deze week wilde het niet lukken, het wilde  niet worden  zoals het moest . En…. dan maakt het niet meer uit dan maken we er maar wat van, erger kon het niet meer worden. Lekker los in de verf , heel veel kleuren en helemaal niet in mijn stijl maar kei leuk om te doen . Toch nog goed gekomen. Maar….. mijn volgende doek is toch maar weer in landelijke sferen  ;)

Wordt vervolgd…

 

 

 

liefs Wilma

www.facebook.com/PaintingsByWilma

www.wilma.exto.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie