Ninneke’s Corner | Een jasje van mos

 

Column mossen kan D (2)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

We zetten een kan in een groen jasje

Een jasje van mos

Column mossen kan D (2)

Lente kriebels

Ik hunker nu al weer naar het voorjaar.Ik zit behoorlijk met de lentekriebels.De voorjaarsbloemen gaan niet onopgemerkt voorbij.Tulpen in zachte mooie kleuren.Mooi uitgestald in de winkel;Doen me naar een bos subtiel rooskleurige tulpen grijpen. Me er zelf op trakterend.Thuis had ik ook nog heel wat van het onlangs vergaarde mos liggen.Bedacht er wat mee te maken.Een kruik een jasje aanmeten van het mooie groen.Heel eenvoudig te maken.De stukken mos met behulp van wikkeldraad op de kan vastmaken.Water in de kan doen,En de bloemen erin schikken.Heb er ook nog om het voorjaar welkom te heten,nog wat wilgen takken bij in geschikt.Zwierige takken met zacht fluwelen grijze katjes,doen het steeds goed.In een kruik,vaas of ze er nu singel in staan,of met bloemen op romantische date gestuurd.Altijd heel leuk en decoratief staan.Het vormt een mooi fris geheel.Laat het voorjaar nu maar gauw aantreden.Ik heb er zo onwijs zin in.

Column mossen kan A (1)

Kruik kiezen om te voorzien van een groen jasje

Column mossen kan B (1)

Voorjaar boeket

Column mossen kan D (2)

simpel mooi

Lieve groet Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie