voor jou getest | leuk voor tuinliefhebbers #2garden.nl

gesponsord

In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende producten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle!
 
Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier 

Van het jonge dynamische bedrijf 2 garden ontvingen we een leuk pakket met tickets voor dé tuinbeurs van Nederland…

…en we mogen TWEE PAKKETTEN met KAARTJES voor de beurs TUINIDEE weggeven.

lees snel verder >>

MWSnap160

“Tuinwebshops zijn er in overvloed, maar een uitgebreide shop gericht op de kwaliteitsbewuste particulier en de professionele gebruiker in 1,  die konden we zo snel niet vinden” aldus Mats, een van de eigenaren. Daar moest verandering in komen. “We zijn anderhalf jaar verder en breiden maandelijks uit met nieuwe items. Naast de producten die gekocht kunnen worden staan er ook een heel aantal tuin video’s op de website die in samenwerking met Tuinmanieren worden gemaakt. Zij brengen elke week 2 nieuwe video’s uit. Neem gerust een kijkje!”

MWSnap161Ook voor nietmachines, tackers, lijmpistolen, opbindtangen en andere handige tuinproducten kun je bij 2garden terecht. Onze blik viel bij ons bezoek aan de website ook op de leuke deco-items die 2garden biedt zoals de vogelhuisjes, insectenhotels en egelmanden!

MWSnap162

Mats: “Binnenkort zullen we uitbreiden met accu-gereedschap en ook het gesteelde gereedschap zal niet lang meer op zich laten wachten.”

2 garden ~voor professioneel snoeigereedschap, van snoeischaar tot klapzaag en van zakmes tot langarmschaar

 MWSnap159

De Test

Het blauwe snoeischaartje dat je in Libelle hebt kunnen zien, mochten wij op de redactie ontvangen en heb ik voor jullie getest. Ik moet erbij zeggen, ik ben absoluut geen tuinier. Ik vind het heerlijk om met mooi weer van de tuin te genieten, vind het leuk om wat met plantjes en potjes in de weer te zijn, maar wil me in de tuin niet aan regels houden en heb dus ook geen verstand van snoeien.

Bij mij is er maar één regel “staat of hangt het in de weg, dan gaat de schaar erin”!

En ja… er hing vanalles in de weg, dus dat kwam mooi uit.  Wat ooit een prachtige Blauwe Regen was en nu als stronkje bij mijn achterdeur staat met allemaal takken alle kanten op kon wel een nieuw kapsel gebruiken… Hoe het kan dat de Blauwe Regen zijn beste tijd heeft gehad? Ik heb werkelijk geen idee ;)

En ja, het moet gezegd, hij knipt heerlijk! Oehhh…als ik eenmaal een schaar in mijn handen heb…(is maar goed dat we geen langharige hond meer hebben ;) )

20160219_151156_HDR En dan meteen nog even een vers takje Rozemarijn voor in de gebakken aardappeltjes vanavond.

20160219_151130_HDR

De schaar ligt lekker in de hand, door zijn formaat is hij heel handzaam. Goeie schaar voor vrouwen dus ook. De schaar heeft een goede stevige grip; hij glijdt niet uit de hand maar is tegelijk ook zacht en zal niet makkelijk blaren veroorzaken bij langdurig gebruik. Hij is snel te vergrendelen. Een groot pluspunt vind ik. Mocht je hem snel weg moeten leggen dan kun je dit op een veilige manier doen. Door zijn felle blauwe kleur kun je hem ook weer vinden mocht je hem ooit ergens laten liggen. De schaar is een onderdeel van het pakket dat 2garden ons toestuurde. Alles wat je bestelt via de webshop wordt de volgende dag geleverd. 2garden krijgt van Huisjekijken het stempel:

webwinkelstempel HK PROOF

Deel, like & win!

MWSnap163

Huisjekijken en 2garden geven maar liefst twee pakketten ter waarde van € 65,- weg met de volgende inhoud:

tuinideelogoTuinboek van Jurgen Smit
Zakmes van Metallo
Leuke deco hanger
Snoeischaar van Metallo
Tuinderszeep van Esschert Design
2 entreekaarten voor tuinidee
Geleverd in leuk bakje met mos en houtjes

20160219_115255_HDR

Ben jij de winnaar van het pakket, dan mag je het op de tuinbeurs TUINIDEE met een vriendin, je man, je buuf of iemand anders op gaan halen want bij het pakket zitten TWEE TOEGANGSKAARTEN !! 

(verzenden is ook mogelijk)

De winnaar wordt aanstaande dinsdag – 23 februari – @random gekozen. De beurs TUINIDEE vindt plaats van 25 t/28 februari in de Brabanthallen in Den Bosch.

Doe mee en win zo’n geweldig tuinpakket met twee gratis toegangskaarten voor Tuinidee in Den Bosch!

#1 Like de pagina van 2garden op Facebook & @huisjekijken
#2: Deel deze aktie en TAG al je vrienden
Product info van de artikelen uit het pakket vind je op de website, klik hier

Winnaars worden @random gekozen en doorgegeven aan 2garden; zij nemen contact met je op. De kaarten voor Tuinidee worden digitaal aan je verzonden. De pakketten worden dan persoonlijk aan je overhandigd op de stand van 2garden; wil je de pakketten liever laten versturen aan je huisadres, dan is dat geen probleem.

Liken en delen natuurlijk!

 

 

Alles uit voorraad leverbaar dus de volgende werkdag in huis!

Tuinders zeep aan touw van Esschert design.

Zeep aan touw van Esschert Design. Met het koord kun je het eenvoudig aan uw buitenkraan ophangen en zo heb je het tuinderszeep met gemalen puimsteen altijd bij de hand. Deze zeep reinigd en ontsmet je handen na het tuinieren. De zeep bevat natuurlijke plantaardige oliën die verzorgend zijn voor de huid en de glycerol zal je handen zacht en glad doen aanvoelen.

 

Het pakket bestaat uit.

 

Mochten de mensen het liever opgestuurd krijgen dan is dit geen probleem. Kan me voorstellen dat ze niet willen zeulen tijdens de beurs haha.

Groetjes Kelly

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie