LouHome | LouHome heeft het voorjaar in haar bol!

Showup2kleinLouHome is Marlou (Lou) Versteege en zij geeft ideeën, workshops, tips en woonadviezen, zodat iedereen zich thuis (Home) voelt in zijn eigen huis.
Woonadvies of stylingtips nodig voor in je huis? Toe aan een andere indeling, zin in een nieuwe kleur voor op de muur of gewoon even niet weten hoe je sfeer in huis brengt? LouHome helpt je graag! Volg haar inspirerende blogs bij Huisjekijken

De krokussen, narcissen, sneeuwklokjes staan al volledig in bloei buiten. Het is medio februari. Voorjaar in mijn bol! Zeker op zo’n zonnige dag als vandaag.Een bezoek aan ShowUp

Afgelopen maandag bracht ik een bezoek aan ShowUp. Dit jaar in de HaarlemmermeerExpo. Een gave locatie met veel natuurlijk licht in Vijfhuizen. ShowUp was dit jaar nieuw, fris en creatief. ShowUP is dé vakbeurs voor Home & Gift. ShowUP heeft zich de afgelopen drie jaar ontwikkeld tot een volwaardig event voor de branches home, gifts en kids. Inkopers van woon- en kadowinkels, kindershops, warenhuizen, etc. Inmiddels telt het deelnemersveld 250 deelnemers uit binnen- en buitenland. Van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken als House Doctor, Ferm Living, &Klevering en Serax. Zeker een bezoek waard, ook gewoon om fijne inspiratie op te doen.

Showup3

Welke trends waren er te zien op ShowUp?

  • Go Green: Haal de buiten naar binnen trend. Omring jezelf op de bank of in de serre met veel mooie groene tropische planten en een fraaie grote bos bloemen op de muur. De nieuwe collecties van #BNWallcoverings http://wallcoverings.bnint.com/home/nl/behang/289-dutch-masters-2016 enhttp://www.eijffinger.com/nl/products/behang/types/masterpiece/455/collection/455/1 van #Eijffinger bieden volop keuze. Ook kies je meubelen van natuurlijke materialen, zoals bamboe. Een vakantiegevoel in je eigen huis!
  • Pastelkleuren: Mooie poedertinten, lichtblauw, zachtroze en mintgroen. Opvallende pastelkleur was zalmroze, erg mooi te combineren met donkerblauw. Wat dacht je van een zalmroze kussen op een donkerblauwe bank? Ook voor de babykamer zijn pastelkleuren nog helemaal in. Ook genoeg pastelkleurige vaasjes en servies gezien voor een vrolijke voorjaarstafel!
  • Het stoere buitenleven: Veel dessins en kleuren, hoe bonter hoe beter. Gestreepte gordijnen, geruite kussens en een bont tapijt op de vloer in felle kleuren, maar okergeel, donkerblauw, turqoise en rood overheersen. Dit in combinatie met stoere boomstamtafels, houten pallets en hertenkoppen op de muur. Let the adventure begin… Leuke spullen passend bij deze trend zijn te koop bij Storebror http://www.stbrwebshop.com/nl/

Showup2

De tijd komt er nu echt aan dat we het voorjaar steeds meer gaan voelen, dus ga lekker aan de slag met het toepassen van deze voorjaarswoonmodetrends in je huis. Veel plezier!

Bloggroet van LouHome

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie