voor jou getest | cottonball lights!

gesponsorde blogpost

In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle!

The Original cotton ball lights zijn een ware hype! En dat is niet zo vreemd. Je interieur krijgt er een boost van; met de door jezelf gekozen kleurencombinatie die eindeloos is, kies je de sfeer die bij jouw interieur past. Steek de stekker in het stopcontact en beleef een sprookjesachtig licht…

Huisjekijken mocht de cotton ball lights testen en we mogen een cotton ball lichtslinger weggeven! Lees snel verder om te kijken hoe het gezellige lichtsnoer bij de redactie hangt en hoe je zelf in het bezit kunt komen van zo’n pracht exemplaar…

5 jaar geleden is Cotton Ball Lights opgericht door eigenaar Luc Clement. Na een bezoek aan het mooie Frankrijk, waar hij het concept ontdekt had, besloot hij om een kijkje te nemen in Thailand. In Thailand ligt het oorspronkelijk concept van de bijzondere katoenen ballen! Tijdens dit bezoek werd de basis gelegd van de productiefaciliteit en tevens een (inmiddels veel groter) Fair Trade project, Cotton Ball Lights was geboren!

cube1

In de afgelopen 5 jaar is het bedrijf gegroeid en worden er in een eigen Fairtrade fabriek in Thailand per maand……….. Cotton Ball Lights gemaakt!

En jij kunt zo’n geweldige lichtslinger winnen, lees verder hoe je mee kunt doen…

cube2

De Cotton Balls geven je de mogelijkheid om (elk seizoen weer) nieuwe kleuren aan je interieur toe te voegen en zijn daarom niet meer weg te denken in de huidige interieurs. Bij iedere stijl past wel een lichtsnoer, je kunt hem immers zelf aan je interieur aanpassen met de handige mix & match funktie op de website. Je ziet meteen hoe jouw slinger eruit komt te zien, zelfs als hij ingestoken is. Probeer het zelf eens!

MWSnap152

MWSnap153

De Test

Ook wij stelden onze eigen lichtslinger samen met de mix & match funktie op de website. Deze handige tool geeft zelf aan hoeveel balls van elke kleur een mooie verdeling geeft. De bestelknop voert je eenvoudig door het bestelproces en binnen no-time heb jij het lichtsnoer van je keuze in huis. De gekozen kleuren zitten prachtig gerangschikt in de verpakking.

12575726_657889797682188_284591675_n

De slinger zet je zelf nog in elkaar. Ook hierbij heb je de vrije keuze in welke volgorde je de kleuren plaatst. Handig om opnieuw de website te openen en de gekozen kleuren aan te klikken. De computer geeft dan weer een voorbeeld van de verdeling. Reuzehandig!

12575806_657889761015525_1808756492_n

In de verpakking bevindt zich een montagehandleiding maar dat is een easy peasy: makkelijk en leuk om te doen. We kunnen niet wachten om de lichtslinger op te hangen!

montageTijdens het inknippen ervaren we de kwaliteit; we hebben hier te maken met stevige katoenen balls! Een centimetertje inknippen is echt voldoende. Je steekt het lampje er makkelijk in. Het snoer uit elkaar trekken en voilà!

20160125_115646_HDR

 

20160125_115757_HDR

En dan kan het decoreren beginnen, de toepassingen zijn eindeloos! Vaak zie je dat de lichtslingers aan een laddertje worden gehangen, op een schouw worden gelegd, op een sidetable, in een mand, met wat kaarsen op tafel…

20160125_125319_HDR

Waar ga jij je cotton ball lights hangen?

pizap.com1454338171528120160125_140906_HDR

De keuze is enorm, de cotton ball lights passen in ieder interieur, het gehele jaar door gezelligheid en de kwaliteit is super! De mix & match-funktie vinden we geweldig! Dat maakt dat wij the Original Cotton Ball Lights bekronen met het stempel:

webwinkelstempel HK PROOF

Doe mee en win zo’n gezellige lichtslinger!

Delen en liken is kans op een gratis Cotton Ball Lights lichtslinger van The Original Cotton Ball Lights.com die jij zelf samenstelt met de mix & matchfunktie op de website!

#1   Like de pagina van Cotton Ball Lights Benelux op Facebook & @huisjekijken
#2: Deel deze foto en TAG al je vrienden
Product info van de lichtslinger vind je op de website,  klik hier

Winnaar wordt @random gekozen en doorgegeven aan Cotton Ball Lights Benelux;  zij nemen contact met je op.

De prijs wordt weggegeven bij het behalen van 150 nieuwe Facebooklikes (na 2460 op 8 feb 2016) en/of  75 x gedeeld bericht. Looptijd één maand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie