Voor jou getest | Ibiza Flags de trend van 2016, Feel the Summer !

MWSnap673 2016-03-11, 11_00_51In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende producten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle!

De trend zomer 2016 !

De handgemaakte vlaggen van Ibiza Flags zijn ideaal voor het stylen van bruiloften, festivals, feesten, events, kinderkamers, geboortes en zelfs uitvaarten. Exclusief en stijlvol. Gemaakt van stoere materialen als bamboe, leer en weelderige stoffen. De decoratieve vlaggen geven in een handomdraai een bijzondere sfeer aan iedere locatie en gelegenheid. Chique wit, sprankelend gekleurd of ingetogen naturel, er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Wil jij kans maken hierop én een Ibiza gevoel creëren in eigen huis of tuin?

Wij hebben ze getest en we mogen er ook 1 weggeven, hoe leuk is dat !

De handgemaakte vlaggen van Ibiza Flags zijn ideaal voor het stylen van bruiloften, festivals, feesten, events, kinderkamers, geboortes en zelfs uitvaarten. Exclusief en stijlvol. Gemaakt van stoere materialen als bamboe, leer en weelderige stoffen. De decoratieve vlaggen geven in een handomdraai een bijzondere sfeer aan iedere locatie en gelegenheid. Chique wit, sprankelend gekleurd of ingetogen naturel, er zijn eindeloos veel mogelijkheden.1-HV-ibizaflags027

Ibiza Flags worden in eigen atelier in Soest, NL ontworpen en gemaakt. Ze zijn duurzaam en praktisch in gebruik en worden zo maatschappelijk verantwoord mogelijk geproduceerd. Op de vlaggen vind je het kwaliteitslabel met het inmiddels bekende logo van Ibiza Flags. Hier herken je de originele Ibiza Flag aan. Dit label staat garant voor vakmanschap, een hoog afwerkingsniveau en mijn passie en authenticiteit.20160206_115738

Laat je verleiden door de dansende stoffen in de warme kleuren van de Balearen die je doen denken aan een zonsondergang in zee… Ibiza Flags zijn te koop en te huur en in opdracht in iedere kleurencombinatie te maken.

Je kunt de vlaggen op meerdere manieren gebruiken, voor binnen en buiten:

– 3 Ibiza Flags XL met bamboestokken in een verrijdbare bak van wit steigerhout.

– In een pot of in de grond, bij elkaar, in een halve cirkel of op een rij.

– Als set van 3 vlaggen bij elkaar gebonden als een soort wigwam.

– Met de haak van metaal in de grond of het gras.

Wil je wel eens wat anders op je tafel?

Deze mini Ibiza Flags in stoer beton zijn zeer decoratief en echt wat anders. De handgemaakte mini Flags worden in kleine oplagen gemaakt. De combinatie van natuurlijke materialen als bamboe, stof en leer zorgen voor een natuurlijke sfeer. Iedere pot is uniek en wordt met liefde gemaakt. Je kunt de mini Flags zowel binnen als buiten gebruiken. Ibiza%20Flags%20mini%201

Ibizaflags huren dat kan ook gewoon !

Bij Ibiza Flags kun je stijlvolle feestvlaggen, Ibizavlaggen, trouwvlaggen, geboortevlaggen en ook rouwvlaggen huren. Voor ieder event lever ik graag passend decoratieve vlaggen. Als het gaat vlaggen voor jouw bruiloft, kraamfeest, tuinfeest, bohemian event, festival, opening van een winkel, of verjaardag. De vlaggen kunnen binnen en buiten gebruikt worden. Buiten vind ik ze persoonlijk het mooist, dan kan de wind ermee spelen en kunnen de stoffen vrijuit wapperen.nl_NL_232644_full

De test van de redactie :

Wij op de redactie zijn erg gesteld op Ibiza en hebben dan ook een gat in de lucht gesprongen toen we deze te gekke Ibiza Flags op het spoor kwamen. Origineel en Sfeervol, dus helemaal te gek. We hebben de mini Flags besteld voor op tafel op de website en de Ibiza Flags in de betonnen bamboe pot werden netjes en snel en goed verpakt bij ons geleverd. Wat als eerste opvalt is de mooie en goede stevige en duurzame kwaliteit van de stoffen en materialen die zijn gebruikt. De pot is verzwaard met beton waardoor deze niet snel omvalt, handig in huis met kinderen en huisdieren. Maar ook buiten met de Nederlandse wind. Op het moment van uitpakken worden we al blij van binnen.

We krijgen direkt de behoefte om de decoratie in huis weer zomerproof te maken. De leuke details aan de Flags zoals de bel en de lederen tassel vinden wij geweldig, zo is er vanaf iedere kant iets anders te zien. Al met al een vrolijk en happy produkt.

we willen de zomer …en voelen de zomer!20160206_120152

Het is dat we niet meer gaan trouwen maar anders hadden we het wel geweten. Op het strand met al die leuke vlaggen wapperend om ons heen… zucht !  Goed wij kunnen alleen maar voordelen zien aan deze all time Flags; super origineel product en goed voor een happy feeling! Dus een dikke ja voor een goedkeuring HK proof stempel.  Wil jij kans maken op deze te gekke Ibiza Flags lees dan nog even door want wij hebben voor jullie geregeld dat je er 1 kunt winnen, hoe leuk is dat ! MWSnap679 2016-02-19, 10_50_41

Wij happy jullie happy!

MWSnap673 2016-03-11, 11_00_51Wil jij kans maken hierop én een Ibiza gevoel creëren in eigen tuin? White of de Flower Power versie!

Het enige wat je hiervoor moet doen is:

1. Volg  Ibiza Flags op Facebook & Huisjekijken Facebook!
2. Deel dit bericht op jouw tijdlijn!
3. Laat onder het bericht van Ibizaflags voor jou getest op facebook (!) in een reactie weten waarom JIJ deze Ibiza Flag wil winnen!

voor productinformatie klik hier

De winnaar wordt gekozen het behalen van 1000 likes op IBIZAFLAGS facebookpagina  (fb nu 700 startdatum blogpost) binnen een looptijd van 2 maanden. Onder de post die gedeeld en geliked zijn op huisjekijken Facebook 

 

 

 

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie