Ninneke’s Corner | The green eggs

Pasen met lieve heersbeestje A (5)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Vandaag halen we de green eggs boven,en dan heb ik het niet over zo een super moderne barbecue(die ik eigenlijk wel graag zou willen hebben)

The green eggs

Column the green eggs 015-2

Stoere eieren met een zacht kantje

Mijn bak met mos was lang nog niet leeg.Heb ik maar wat piepschuim eieren bekleed met het mos.Het ziet er niet onaardig uit.Beetje stoer maar toch met een zacht kantje.In een houten schaal met wat andere eieren erbij,komen ze mooi tot hun recht.Het heeft iets landelijk zo.Het mos heb ik vast gezet met krammen.Dan nog wat met garen draad goed ingewikkeld.Dan kleine takjes wilgenkatjes met ruw koord eraan bevestigd.Ik vind deze ook leuk om buiten ergens een plek te geven in een mand of zo.Wat ook leuk is er een touwtje aan te maken,zodat je ze kan ophangen.Ergens bij de voordeur of in de tuin aan een boom.In een kelk is het weer een ander effect.Single recht opstaand.Verkrijgt het iets meer allure zijnd;Staat prachtig op de tafel voor de paas brunch.Voorzie dan meer van zulke kelken,om verspreid op tafel te zetten.

Column the green eggs 031-2-2

Kelk met paas ei

Column the green eggs 012

Landelijke Paas decoratie

Column the green eggs 012-2

Leuk in zo een robuust houten schaal

Column the green eggs 015

Leuk toch

Column the green eggs 027-2

Detail

Column the green eggs 031-2

The green egg

Pasen met lieve heersbeestje A (11)

Alvast een vrolijke Pasen

Pasen met lieve heersbeestje A (5)

Lieve groet Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner.

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie