Marley de Huisjekijken Hond | natuurtinten

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley de HK hond. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en kater Wickie in een boerderijtje anno 1855. Ik ben de even weken te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal om de week voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Veel kijk en leesplezier!

Brrrr…. op het moment dat ik deze blog schrijf, is het koud, winderig en nat buiten. Iedere keer tijdens een wandeling krijgen we de volle bui over ons heen. Moos maakt het allemaal niet zoveel uit, Marley vind het verschrikkelijk om in de regen te lopen. Thuis lekker opwarmen en samen met Wickie luieren en genieten van de aangename warmte in huis.

28 feba

Echt weer om binnen lekker te fröbelen. Deze prikborden zijn gemaakt van zachtboard, met daaroverheen een mooie, linnen stof gespannen. De stof heb ik vastgeniet, daarna het board vastgeniet aan de lijst. Het eerste prikbord op de foto bevat een handig mapje, gemaakt van een oude postzak.

28febc

 

Ik blijf deze tinten prachtig vinden. Natuurtinten brengen rust in je interieur. De oude houten potten heb ik vorige week gevonden na lang
zoeken. Op de eerste pot ligt een mooie, ingedroogde krans, gemaakt van eucalyptus.

28febb

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog!

Lieve groet van Nicole

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie