Voor jou getest | Intenscent geurwaxjes, net even anders dan de andere!

gesponsorde blogpost

In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle! MWSnap673 2016-03-08, 10_32_43Wij geloven in de zinnenprikkelende werking van geurtherapie. Ervaar een intense geurbeleving met intenscent! Intenscent geuren!

Doe nu mee en maak kans op 2 x 10 gratis geurwaxjes van Intenscent. (actie is afgelopen )

Geurwaxjes “home made with love”

Wat is Intenscent? Er zijn vele mogelijkheden voor het gebruik van de waxjes en voor het verspreiden van de geur. De geurwaxjes worden voornamelijk gebruikt op een hiervoor bedoelde brander. Óók kan de wax aan een kaars worden toegevoegd. De waxjes zijn zelfgemaakte geurblokjes gemaakt van ecologische, zuivere sojawax vermengd met essentiële oliën. Deze selecteren wij met grote zorg, wij gebruiken alleen hoog geconcentreerde oliën. Of je nu kiest voor; opwekkend, ontspannend, rustgevend, verfrissend, verwarmend óf een van de heerlijke geïnspireerd op parfum geuren.. De keuze van de geur bepaalt de sfeer!

Wij geloven in de zinnenprikkelende werking van geurtherapie. Ervaar een intense geurbeleving met intenscent! Intenscent geuren! 1374941_209027876103043_3723325852590079287_n

Omdat er veel vraag naar is, hieronder een lijst van AL onze geuren in verschillende categorieën. Therapeutisch: Anti stress |opwekkend| Hamam beleving |verfrissend| Ontspan |kalmerend| Jasmijn |rustgevend| Lotus |ontspannend| Zacht: Fris katoen Magnolia Lotus Liefde Dove Babyzacht Warm en/of zwoel: Appel kaneel Winter sfeer Black linen en amber Orientaal Poéme Vijf Hypnose Zwarte orchidee Wilde rozen Een miljoen Opium Appeltaart Rose & Patchouli Madam Bloemig: Bloemen explosie Kans Schat Lam Si Mooi Issey La vie Geheimen Sakura Jasmijn Geïnspireerd op parfums geuren: Kans |Ch*nel Chance| Wens |Ch*pard Wish| Hypnose |Di*r Hypnotic poison| Vijf |Ch*nel No. 5| Bloemenexplosie |Vict*r&R*lf Flowerbomb| Zwarte orchidee |Tom F*rd Black orchid| Engel |Thi*ry M*ggler Angel| Een miljoen |Paco Rab*nne Lady million| Geheimen |Vict*ria S*cret| Opium |Yv*s S*int Laur*nt Black opium| Alien |Thi*ry M*ggler Alien| Schat |Lanc*ome Trésor| Madam |Ch*nel Mademoiselle| Lam |L*mb green fresia freshness| Poéme |Lanc*me Poeme| Si |Gi*rgio Arm*ni Sí| Liefde |Chl*e Love| Mooi |Est** Laud*r Beautifull| Issey |Iss*y miy*ke Leau’Dissey| La vie |Lanc*me La vie Est Belle|   Niet bekend met de geur, of wil je een beschrijving? Vraag gerust!  Check haar fb account 12341207_196009570738207_7280781538698638154_n DE REDACTIETEST : Zo’n relaxte test hebben we nog nooit gehad. Gewoon 10 dagen lang alleen maar heerlijke geuren mogen ruiken? Dat is toch heerlijk? O wacht! Elf dagen lang? Ja elf! Want er zat nog een verrassings-waxje bij ook. Met zo’n grappig vormpje dat ik bij de maakster ervan eerst maar even heb nagevraagd of ik dit ook moest branden of dat het misschien een zeepje was. De maakster van deze lekkere luchtjes is overigens nog niet zo lang geleden begonnen met deze geurwaxjes én een fanatiek lid van Huisje Kijken. Hóe leuk is dat? Nu heb ik meerdere branders in huis dus ik had de test sneller kunnen doen. Maar dan had ik de geuren niet afzonderlijk geroken. En was ik eerder klaar geweest. En eerlijk gezegd? Dat wilde ik helemaal niet. 1 waxje per dag was ook echt genoeg want deze kleine dingetjes geuren lang na. Ook als je waxinelichtje al lang uit is en de wax al afgekoeld. Zelfs in mijn toch niet heel kleine woonkamer met semi open keuken van bij elkaar zo’n 46m2. Oké, het is geen landhuis maar toch… Het is een flinke ruimte voor 1 zo’n cupje. Je drukt de waxjes heel simpel uit het cupje door op de onderkant hiervan te drukken. Ik had waxine lichtjes met een brand-duur van 4 uur en van 6 uur. Ik begon met een waxine van 4 uur maar de waxjes kunnen die van 6 uur prima aan hoor. Ze blijven geuren. En, zoals ik al zei, daarna blijft de geur nog lang hangen. Wanneer ik s’avonds ‘testte’ als de mannen van huis waren en ik er lekker alleen van mocht genieten, was de geur er ‘s morgens vroeg nog. Van de geurtjes die ik mocht testen waren ze allemaal even lekker. Sommige heerlijk fris, andere echt ontspannend ( heb er heerlijk bij liggen dutten) weer andere wat kruidiger. De geuren omschrijven? Ik vond ze gewoon lekker! Tja, wat heb je daar nu aan zul je zeggen? Niets misschien maar een geur is zo moeilijk te omschrijven en ik… ben daar gewoon slecht in. Dus ik verwijs jullie daarvoor naar de Facebookpagina hoor. Ook voor álle geuren want er zijn er zóveel! Ik vind ze gewoon lekker! En wil je het tóch persé weten?

Intenscent geeft 2 van deze verrassings-pakketjes weg…

Ps. onze persoonlijke favoriet van déze elf heerlijke geuren… Opium. Dus zeker een HK proof stempel verdiend! webwinkelstempel HK PROOF MWSnap670 2016-02-16, 11_00_23

Doe mee en win zo’n lekker 2 X 10 Intenscent waxjes Delen en liken is kans op een gratis setje Intenscent geurwaxjes ! #1 Like de pagina van Intenscent op Facebook & @huisjekijken #2: Deel deze foto en TAG al je vrienden Product info van de geurwaxjes vind je op de website, klik hier Winnaar wordt @random gekozen en doorgegeven aan Intenscent; zij nemen contact met je op. De prijs wordt weggegeven bij 2 weken looptijd na plaatsing. Liken en delen natuurlijk! ACTIE IS AFGELOPEN ! ZIE WINNAARS BOVENAAN!

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie