Kei Gemakkelijk | bad tray

DSC_0948Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Lekker ontspannen in bad en ondertussen toch je tijd ‘nuttig’ besteden. Boekje, kopje thee…

Dat kan met deze zelfgemaakte bathtub tray…

~gezien op ellaclaireinspired.com~

Want eigenlijk is een ‘bathtub tray’ natuurlijk niets anders dan een plankje dat je over je bad legt en waarop je spullen kunt zetten. Het plankje moet wel tegen water kunnen en niet moeten wegglijden. Nou, aan de slag!

Wat heb je nodig?

– een stuk hout, mooi geschuurd en geschaafd, zonder splinters. Voor de juiste maat meet je de afstand van je bad zo ruim mogelijk.

– twee leuke handgreepjes

– beschermende (boten)lak

– antislip strips

DSC_0814En dit is wat je gaat doen:

Zorg dat je stuk hout mooi op lengte is. Pas dit even op je badrand.

DSC_0832Het hoeft niet over te steken maar mag zéker niet te smal zijn. Je kunt de plank verven in je favoriete kleur maar ook mooi blank aflakken met een lak die je hout beschermt tegen het water, want ongetwijfeld zet je je kopje thee af en toe terug en dan komen er druppels op de plank.

DSC_0854Als je plank goed droog is bevestig je aan de onderkant de antislip-strips op de plekken waar de plank rust op je badrand.

DSC_0952De greepjes schroef je op de bovenkant. Goed meten zodat ze mooi recht staan.

Je plank is nu klaar voor gebruik. Ook als je niet in bad zit ziet je tray er superleuk uit; decoreer met een vaasje en washandjes of opgerolde gastendoekjes.

DSC_0948

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie