Ninneke’s Corner | Pasen op een etagère

Column etagere pasen uitgstald B (3)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Pasen in verdiepingen,gelijkvloer en op het eerste verdiep…

Pasen op etagère

Column etagere pasen uitgstald B (3)

Zachte kleurtjes

Tulpen zijn zo van die bloemen die rond Pasen talrijk zijn in aanbod.In subtiel wit,zacht lieflijke kleurtjes,tot de meest bonte kleurtjes.Ik greep naar rooskleurige.Deze keer zo meer van dat oude rooskleurige.Een etagère werd uit de kast bevrijd,het daglicht geschonken.Uit de opberg box kwamen wat decoratie eieren rollen.Die ik in het verleden al maakte.Zacht roos gekleurde en zacht pistache groene.Die combinatie leek me wat.De etagère gelijkvloer en eerste verdiep kregen een mooie opvulling.Van de tulpen en de eieren.Eerst wat oase op maat gesneden om te plaatsen op de presenteerschaal.De oase even te water gelegd.Dan de oase op de etagère gezet,op een stuk plastic(diepvrieszakje)Vervolgens heb ik de tulpen in de oase gestoken.Meegaand met de ronding van de etagère.Beginnend met de langste stelen,om te eindigen met de kort afgeknipte.Om de oase volledig  aan het oog te onttrekken,heb ik die bedekt met gedroogde tillandsia. Met krammen hou ik deze op zijn plaats.Verder vul je de etagère op met decoratie eieren.Ook kwarteleitjes doen het er goed bij.Maar helaas heb ik een kater die meent eierenboer te zijn.En al de eitjes moeten eraan geloven.De piepschuim decoratie eieren kunnen tegen een stootje.En zijn ook bestand tegen gretige speelse kattenpootjes.Die het leuk vinden één voor één de eieren te gaan stelen.En er een partijtje mee te  gaan voetballen de ruimtes door. Maar als de kater moe is van zijn sportieve activiteit.Dan is het een mooie Paas creatie.Op een presenteerschaal in de kijker gezet.

Column etagere pasen uitgestald A (1)

Eerste verdiep

Column etagere pasen uitgestald A (2)

Pasen op een presenteerschaal

Column etagere pasen uitgestald A (3)

Zacht van kleur

Column etagere pasen uitgestald A (4)

Naast de etagère nog enkele eieren er nonchalant bij

Column etagere pasen uitgestald A (5)

Detail

Column etagere pasen uitgestald A (6)

zachte pastel tinten

Column etagere pasen uitgestald A (8)

detail

Column etagere pasen uitgestald A (14)

benedendeks

Column etagere pasen uitgestald A (16)

detail

Column etagere pasen uitgestald A (21)

detail

Column etagere pasen uitgstald B (2)

detail

Column etagere pasen uitgestald C

Pistache en roos kleurig

Column etagere pasen uitgestald A (19)

detail

 

Lieve groet Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie