Voor jou getest | echte schapenvachten |DE WINNAAR IS BEKEND!

gesponsord
MWSnap676 2016-03-14, 15_51_42In deze rubriek test ons panel de meest uiteenlopende produkten op gebied van wonen en lifestyle. De producten geselecteerd passend bij ons motto For A Happy Lifestyle!
Deze keer hebben we voor je getest deze te gekke diervriendelijke schapenvacht gevilte onderkant (met wol, zonder huid!) en metalen laddertje van EcoparkVilt Schapenvachten. Ambachtelijk handwerk uit de Noordoostpolder. En nog mooier we mogen een set weggeven!

Doe mee met de win en like actie van Ecoparkvilt Schapenvachten en win een soortgelijke vacht!!!!!!! ( actie gesloten 14 maart 2016)

Neem eens een kijkje op www.ecoparkvilt.nl en bekijk de mooie vachten die de zussen maken.

EcoparkVilt

Ambachtelijk handwerk uit de Noordoostpolder. Wij, 2 zussen van een boerderij, werken graag met onze handen en met puur natuurlijke materialen. De schapenscheerder scheert de vacht van het schaap, en met water en zeep vilten we een fijn laagje wol aan de geschoren vacht vast. Een hele diervriendelijke methode, want dit schaap loopt dus nog gewoon in de wei!

2015-09-26 07.44.53

Wol is van nature zelfreinigend, water- en vuilafstotend en brandwerend. Als het nodig is kan de vacht in de wasmachine gewassen worden, met wolwasmiddel op het lichtste wolwasprogramma. 20151211_124434

DE TEST door de redactie van Huisjekijken

Dit leuke bedrijf heeft met veel ambacht de mooiste schapen vachten in alle maten in iedere prijsklasse. Je hoeft geen Ikeaatje op de vloer of tafel te leggen, voor een klein bedrag heb je al een heel mooi schapenvacht in je woonkamer of andere ruimte in huis. Het nostalgische gevoel dat je ervaart wanneer je de schapenvacht in handen hebt is onbeschrijvelijk. Omdat je weet dat dit een zuiver en puur bedrijf is geeft het een extra rijk gevoel. Je hoeft niet naar de decoratieve waarde te vragen , je hoeft maar naar de foto’s te kijken om te zien dat je deze ook wilt hebben.

Doordat het een natuurproduct is lijkt het zich aan de omgeving aan te passen qua kleur. Ieder schapenvacht heeft zijn eigen kleuren natuurlijk. Het metalen laddertje wat dit bedrijf tegenwoordig ook levert is een zeer decoratieve aanwinst in je woning. Overal te plaatsen en leuk om een vacht over de drapperen maar ook andere leuke woonaccessoires kun je aan deze leuke ladder hangen. Met ieder seizoen aan te passen. Wij zijn overtuigd van de puurheid en de ambitie van dit bedrijf en durven deze zeker aan te prijzen.20160105_120416

De producten die EcoparkVilt verstuurt worden netjes verpakt, en de vacht die wij ontvingen was verpakt in een leuke stoffen zak met een leuk kaartje erbij. Dat maakt het net allemaal wat leuker. Ook enthousiast geraakt over dit bedrijf en wil jij ook wel zo’n mooie vacht of leuke deco ladder kijk dan even op hun Facebook pagina   of mail naar ecoparkvilt@hotmail.com Inmiddels is ook de webshop actief, kijk even op www.ecoparkvilt.nl. Hou de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie en blijf op de hoogte!

 webwinkelstempel HK PROOF Wil je al onze eerdere aanbevelingen bekijken klik hier.

De winnaar van de deel & winactie is geworden !

Enna Nijs

Enna geef even aan of je een grote vacht of een metalen en een kleine vacht wilt ontvangen, je kunt je adres en mailgegevens sturen aan huisjekijkenredactie@outlook.com of via de fb inbox van Huisjekijken.  Ecoparkvilt.nl neemt daarna contact op en gaat de prijzen naar je toesturen!

Gefeliciteerd met deze geweldige prijs en we zien natuurlijk graag het resultaat op foto :) ! MWSnap676 2016-03-14, 15_51_42


Super Winactie! Gesloten ~MWSnap669 2016-03-01, 10_47_17

winactie is gesloten 14 MAART 2016!

Doe mee met de win en like actie van Ecoparkvilt Schapenvachten en win een soortgelijke vacht en de laddder of een grotere maat vacht zonder ladder de keuze is aan jou !

Neem eens een kijkje op www.ecoparkvilt.nl en bekijk de mooie vachten die de zussen maken.

De ladder is zwart of grijs en voor de vacht kan gekozen worden uit grijs of bruin gemêleerd of wit.  

#1   Like Facebook & @huisjekijken
#2: Deel deze foto en TAG al je vrienden
Product info: vacht en ladder klik hier

Winnaar wordt @random gekozen en doorgegeven aan EcoparkVilt Schapenvachten en zij nemen contact met je op.

* Deze actie wordt weggegeven bij >250 pagina likes en >250 keer gedeeld, looptijd 2 maanden

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie