Kei Gemakkelijk | keukenkroonluchter

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Dát is kei gemakkelijk!

Kroonluchter_2

Geef jij een etentje bij jou thuis? Dan zorg je dat je keuken een ware blikvanger wordt met deze keukenkroonluchter. Je kunt ‘m zo leuk en zo gek of gezond maken als je zelf wil…

In de basis komt het neer op een fietswiel, wat gezellige groenten en wat leuke glaasjes (evt jampotjes) met een waxinelichtje in. Zorg dat je fietswiel goed horizontaal hangt en dat je de groenten goed verdeelt zodat hij wel in evenwicht hangt.

In de zomer is hij leuk met schelpen en kleine strandobjecten en tegen kerst hang je er je kerstdecoraties en kerstkaarten in. Fijn laten hangen dus!

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie