Kei Gemakkelijk | Rozen van eierdozen

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Wat heb je nodig: kartonnen eierdoos, lijm, schaar (optioneel), verf (optioneel).

Scheur twee kuipjes uit de eierdoos. Verdeel ieder kuipje vervolgens in vieren. Dit zijn de bloemblaadjes.

Lijm nu de twee (gescheurde) kuipjes in elkaar, waarbij de zijkanten elkaar overlappen.

Scheur een strook van de bovenkant van de eierdoos en rol deze op. Dit wordt de binnenkant van de roos. Laat het rolletje daarna iets uitrollen en plak deze vervolgens aan de binnenkant van de kuipjes. Op zich is de roos nu klaar maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze nog een kleurtje te geven.

Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn, dan vind je hier een YouTube filmpje waarin alles wordt voorgedaan.

roosjes collage stappen

Veel plezier!!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie