Huisjekijken Extra | Goedkoop-Bloemschikken #frame-ei

frame ei (1)gesponsorde blog

Niet alle benodigdheden in huis? Geen paniek; de link naar snel en goedkoop inkopen hebben we vrijblijvend voor je toegevoegd! Omdat je nou eenmaal het meest geniet van de spullen die je zelf hebt gemaakt, heeft Lenie – eigenaar van Goedkoop Bloemschikken.nl – deze DIY special voor ons gemaakt. Met deze beschrijving maak je zelf in een handomdraai je eigen (groen)creaties waar je jaren van geniet…

 

Helemaal in Paassfeer met dit frame-ei !

 

Frame ei

Met behulp van frame Moon is een Eiframe gemaakt. Ik heb een stukje binddraad genomen en de uiteinden bij elkaar getrokken. Zo heb je opeen een frame in de vorm van een ei met standaard gekregen. 

foto 2

Daarna op de bodem een paar kleine cocobootjes gelegd zodat het mos er niet zo makkelijk door kan zakken. Uit het zakje 100 gr mosmix [ is ook in dozen van 500gr leverbaar] heb ik onder eerst het platmos verdeeld en hier en daar vastgelijmd met het lijmpistool. Daarna de Hairmos uit elkaar gehaald en bovenop het frame gelegd. Meteen omwikkeld met Appelgroen Lakdraad. 

kwarteleitjes-styro--23-cm-koker-48-stuks-witOp het onderste deel zit nu Platmos, bovenop Hairmos en we houden over Grey mos/ Lychenmos. Daarvan stukken genomen en meteen vast gebonden op het frame. Idem voor de andere kant. Dan kunnen de decoraties erop, van vorig project waren nog vogeltjes over en appelgroene plataan. 

mos-mix-kleinverp-100-gramEen paar hoederveertjes, limegroene veertjes,styropor kwarteleitjes Als je helemaal rond bent kan je kijken waar nog openingen zijn en daar op wat oplijmen [ zoals de onderkant/zijkant van het frame] dat je de cocoboatjes niet meer ziet.

foto3

Je mag best nog ergens het frame blijven zien.

Succes! Lenie

www.goedkoop-bloemschikken.nl en www.pompoenzaden-decoshop.nl

frame ei (1)

image014image013

 

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie