Huisje Kijken bij | Sandra

Sandra 01“Huisje kijken bij” is onze binnenkijken rubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is.

Huisjekijken wil graag iedereen de kans geven hun huisje, appartementje, woonboot of waar je ook in woont, te laten zien en delen met onze lezers. Dus vind jij dit ook leuk? Stuur dan een mailtje aan de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com.

Vandaag gaan we binnen kijken bij Sandra. De prachtige foto’s laten zien dat Sandra niet bang is voor een beetje kleur in haar interieur, en verdere toelichting is overbodig dan eigenlijk ook overbodig…

Sandra 05

Sandra 02

Sandra 01

Sandra 06

Sandra 03

Sandra 07

Sandra 04

Sandra 08

Ben je enthousiast geworden en wil je ook jouw huisje laten zien? Dat kan! Stuur dan een mailtje aan de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie