DIY met Ceciel van der Pas | Interieur ideeen met klein budget

Interieur idee klein budgetCeciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Laat je graag zien hoe je met leuke Do-It-Yourselfs (DIY) je huisje gezellig kan maken. Ceciel haar blogs zijn mooi, overzichtelijk en zeer uitnodigend om aan te beginnen, veel plezier.

De lente zit weer in mijn bol en zo ook een nieuwe look voor mijn huis! Wat heb ik er zin in om alles op zijn kop te zetten en leuke, nieuwe interieur ideetjes in huis toe te passen. Helaas is mijn budget klein, maar geen nood! Ik zocht de leukste interieur ideeën bij elkaar met een klein budget. Moet je eens kijken wat voor leuks ik heb gevonden.

Interieur ideeën voor de kinder- of speelkamer

Wat simpel en lief is dit huisje voor in de kinder- of speelkamer. Je hebt alleen washitape of andere tape nodig. De kleur kan je zelf uitkiezen en afstemmen naar het kamertje. Met een rechte hand of liniaal heb je dit huisje in een hand omdraai op de wand en het kamertje is meteen aangekleed!

Interieur idee klein budget

Of wat dacht je van deze super kleurige confetti muur! Die kun je zelfs maken met je kinderen! Je hebt er stevig, gekleurd karton voor nodig. Die knip je in cirkels van verschillende maten. Plak kneedgum achter de cirkels en plaats ze op een grappige en speelse manier op de wand. Klaar!

Interieur idee klein budget

Interieur idee voor de hal

Heb je ook zo’n hekel aan al die rond slingerende schoenen, tassen en spullen in de hal. Zijn de schoenenkasten van de Ikea te saai, te klein of gewoon niet leuk genoeg. Maak dan van veilingkistjes dit kleurige geheel! Iedereen in het gezin krijgt zijn eigen kistje met zijn eigen kleur. Zo is alles netjes opgeruimd en nog eens mooi om te zien.

Interieur idee klein budget

Interieur ideeën voor de woonkamer

Jouw woonkamer wand mag vast wel een keer wat opgeleukt worden met verfrissende, aparte decoratie. Wat dacht je van deze kledinghangers die als fotolijst / posterframe dienen.

Interieur idee klein budget

Een bordje kan je wand ook erg gezellig opvrolijken. Je kan ze kopen bij de kringloop en ophangen met een bordenhanger. Lekker retro.

Interieur idee klein budget

Maar zelf maken gaat ook makkelijk! Haal witte papieren bordjes, bewerk ze mooi met stift en plak ze op de muur. Zelfde effect, net zo leuk!

Interieur idee klein budget

En deze is net zo leuk. Een tuinrekje voor aan de wand dat als prikbord, ophangbord, collagebord, clipbord kan dienen.  De rekjes zijn makkelijke op maat te knippen en ook erg licht, dus het hangt zelfs al aan 1 schroef! In een hand omdraai heb je een plekje waar je al je vrolijke creaties op kwijt kan!

Interieur idee klein budget

Dit idee was trouwens van mijn eigen creatief lifestyle blog www.badschuim.eu . Je kan mijn blog voortaan ook HIER via Facebook volgen.

Ik heb nu wel ontzettend veel zin en inspiratie om mijn huis op te fleuren, jij ook?

Tot volgende maand, voor nog meer leuke DIY voor in huis.

Liefs Ceciel.

 

 

OVER Ceciel van der Pas
Ceciel van der Pas

Ceciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Laat je graag zien hoe je met leuke Do-It-Yourselfs (DIY) je huisje gezellig kan maken. Zelfmakers die je met maar ook voor kinderen kan maken: Kidsfun! Ceciel is ook blogger van het creatieve lifestyle blog: www.badschuim.eu . Op haar blog vind je nog meer DIY's die je een Happy Feeling geven.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie