Dit is mijn passie | Cora

20140616_094500

gesponsord blogpost

In de rubriek Dit is mijn passie’ proberen we jou te laten zien hoe mensen elkaar inspireren, een ‘happy feeling’ geven. Simpelweg door te doen waar ze goed in zijn!Cora is creatief op veel gebieden en probeert ook graag iets nieuws uit. Ze droomt van een eigen atelier maar vandaag geven we haar in onze rubriek een podium om haar talenten te laten zien. Dit is de passie van Cora…

Hallo ik ben Cora Dolstra. Ik ben 54 jaar, getrouwd en heb 2 zoons en een heerlijke kleinzoon van 5. Mijn passie was al heel vroeg aanwezig…in mijn kinderjaren was ik altijd aan het tekenen en kon me destijds geen groter cadeau wensen dan een tekenblok en mooie nieuwe stiften of potloden in zo’n supergrote verpakking. Naarmate dat ik ouder werd kwamen er grotere “klussen”.

cora dolstra

Ik maakte minituintjes in manden, een grottenplafond met verlichting in het toilet en van papier-maché, Paverpol en kippengaas heuse Boeddhabeelden. Spijtig dat ik er geen foto’s van heb.

cora dolstra2

Ik kwam te werken op een kinderdagverblijf en was vooral bezig met het ontwikkelen van de creatieve geest van alle kinderen. Nu heb ik op dit moment vooral tijd om mij zelf volledig in te zetten om mijn hobby te ontwikkelen.

20140422_145633

Ik maak ook echt van alles en kom zelfs tijd te kort ;) Zoveel ideeën en zo ontzettend leuk als je creaties worden gewaardeerd en vooral verkocht. Mijn droom zou zijn dat ik aan het werk ben ……en mijn creaties/decoraties kan laten zien.

20140701_214646

Een soort atelier lijkt mij geweldig, maar helaas heb ik deze mogelijkheid in mijn huis niet dus moet het echt van de media zoals FB hebben en dan vooral zo’n site als deze.

20140702_163607

20140702_135433

Ik hoop dat heel veel mensen mijn creaties leuk gaan vinden en dat ik nog heel lang aan de “knutsel” kan blijven.

 Groetjes, Cora

Wil je meer werk zien van Cora, kijk dan even op haar Facebookpagina door op DEZE link te klikken.

GERELATEERDE ARTIKELEN

7 reacties op “Dit is mijn passie | Cora

    • Dankjewel Els ik vind het zo leuk om eens aan andere te laten zien wat ik zoal maak. Dankzij Huisje Kijken :)

  1. Pinkback: ronnie

  2. Pinkback: wallace

  3. Pinkback: Sergio

  4. Pinkback: kent

  5. Pinkback: shawn

Geef een reactie