Paintings by Wilma | “schapen ,lammetjes en kalfjes

Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blogPaintings by Wilma. Regelmatig zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk.

Schapen, lammetjes en kalfjes…

Wat is het toch genieten in het voorjaar.Lammetjes in de wei ,de koeien weer naar buiten…… heerlijk !! Zo schattig dat klein spul.Ik heb al wat mooie foto’s kunnen maken om later te schilderen. Koeien , schapen , lammetjes …..

gwmqmwc

 

En een lief kalf, hij/zij kwam nieuwsgierig naar me toe gelopen , keek me vragend aan om vervolgens weer langzaam weg te wandelen. Hij moest eens weten dat hij is geschilderd haha

Alweer super veel inspiratie opgedaan,wordt vervolgd….

Fijn weekend!

Wilma 

www.facebook.com/PaintingsByWilma

www.wilma.exto.nl

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie