Huisjekijken bij | Liza

image5In onze rubriek Huisjekijken Bij, laten we jouw unieke interieur zien! Of je nu houdt van retro, Scandinavisch, landelijk, stoer, brocante of je eigen bij elkaar vergaarde mengelmoes aan vondsten … deel je interieur met onze lezers! Vandaag kijken we binnen bij Liza die haar interieur omschrijft als landelijk met een Scandinavische touch…

Wil je ook meedoen, geef je dan op bij de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com

Als ik mijn interieur zou mogen omschrijven is het op het 1e gezicht landelijk, maar ik heb er ook een Scandinavische touch aangegeven. Het landelijke herken je aan de meubels en het warme wat je ziet.

image3image2Het Scandinavische herken je aan de eetstoelen, de stoel in de woonkamer, maar ook het simpele om bijzet tafeltjes neer te zetten naast de bank.

image4Eigenlijk staat mijn interieur nooit stil, want ik houd ervan om steeds weer te veranderen.

image6

image7

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden …

image5Groetjes, Liza Marsman

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie