Huisjekijken Extra | Goedkoop Bloemschikken # krans van pastelkleurige eieren en schelpen

schelpen eierenkrans (9)gesponsorde blogpost
 

Niet alle benodigdheden in huis? Geen paniek; de link naar snel en goedkoop inkopen hebben we vrijblijvend voor je toegevoegd! Omdat je nou eenmaal het meest geniet van de spullen die je zelf hebt gemaakt, heeft Lenie – eigenaar van Goedkoop Bloemschikken.nl – deze DIY special voor ons gemaakt. Met deze beschrijving maak je zelf in een handomdraai je eigen (groen)creaties waar je jaren van geniet…Krans met pastelblauw en mintgroene eieren, schelpen, drijfhout en meer natuurlijke materialen.

schelpen eierenkrans (5)

Op een styropor ring krans platrond van 30 cm zijn allereerst lichtblauwe en mintgroene eieren verdeeld. Omdat die een bepaalde dikte hebben bepaald dat ook de maat van de krans. 

schelpen eierenkrans (2)Eerst dus maar wat grote stukken white wash drijfhout ertussen gelijmd. Daarna kan de rest van het opvullen beginnen. Zo zit er onder andere azuurblauwe plataan, blauwe cypresses, Turquoise wash Pudka pods, groene stronkjes, grijze Mehogany [ gebruik ik heel veel in kransen].

schelpen eierenkrans (4)Wissel materiaal en kleur af. Doe niet allemaal rond bij rond, dan blijven er openingen die niet zo mooi weggewerkt kunnen worden.

schelpen eierenkrans (12)De bruine schelpen komen uit een schelpen mix,schelpenmix300, er kan ook gebruikt worden gemaakt van Pecten of Peanut, aangevuld met schelpenmix de luxe blauw , Trochus Stellatus en azuurkleurige zeesterren en een paar oesters, die heb ik ook gebruikt om net als met het drijfhout de vorm uit te zetten, daar kan je dan niet meer doorkijken en er kunnen kleinere materialen op.

schelpen eierenkrans (9)Veel plezier en succes!

Groet, Lenie | www.goedkoop-bloemschikken.nl & www.pompoenzaden-decoshop.nl

image014image013

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie