Marley de HK hond | Zachte natuurtinten

maaaMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley de HK hond. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley (7 jaar) en Moos (9 jaar)) en kater Wickie (1 jaar) in een boerderijtje anno 1855. Ik ben de even weken te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal iedere maand voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Veel kijk en leesplezier!

Afgelopen week had ik wat foto’s geplaatst op huisjekijken fanclub, een keertje geen grijstinten maar crème kleurig. Wat een hoop leuke reacties hierop! Ik had zin in lichte tinten en heb wat mooie spullen verzameld en bij elkaar gezet. Een grote, stoere pot, wat kussens in de tinten crème en wit op elkaar gestapeld en een antiek stoeltje in de tint taupe erbij gezet. Een sfeerhoekje creëer je al snel met een paar mooie accessoires. De muur heeft de tint monument grey, het past er nog steeds goed bij. Marley kleurt mee als een kameleon. Bij grijstinten oogt ze grijs, bij crème kleurige tinten oogt ze crème :-)

maab

 

De stoere houten potten stonden klaar om ingepakt te worden. Wickie ging erin liggen en kwam er niet meer uit. Het lijkt alsof het heerlijk ligt, dat kan me niet voorstellen!

 

maac

Deze gave lamp heb ik ingekocht voor mijn collectie, ik vind ‘m zo mooi dat ik dit exemplaar zelf hou. De lamp is gemaakt in Indonesië, geen een model is hetzelfde. Stoer, landelijk en tijdloos, ik ben er super blij mee!

maaa

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog!

Lieve groet van Nicole

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie