Huisjekijken Extra | Goedkoop-Bloemschikken #krans met vogelhuisjes

gesponsorde blogpost

krans blauw vogelhuisjes (3)Niet alle benodigdheden in huis? Geen paniek; de link naar snel en goedkoop inkopen hebben we vrijblijvend voor je toegevoegd! Omdat je nou eenmaal het meest geniet van de spullen die je zelf hebt gemaakt, heeft Lenie – eigenaar van Goedkoop Bloemschikken.nl – deze DIY special voor ons gemaakt. Met deze beschrijving maak je zelf in een handomdraai je eigen (groen)creaties waar je jaren van geniet…

Met de temperaturen die we gisteren beleefden krijg je toch spontaan zin in het voorjaar? Daar heeft Lenie de perfecte krans bij gemaakt en de beschrijving wil ze graag met je delen. Als je op de roze links klikt kom je op haar website waar je de benodigdheden die je niet in huis hebt snel en eenvoudig kunt bestellen… Aan de slag!

 

De basis is een strokrans van 40 cm, mooi groot dus om de vogelhuisjes op te lijmen. Omwikkel de strokrans eerst met jute, dat beschermd de touwtjes van de krans voor de hete lijm.

krans met vogelhuisjes (2)

Daarna bekijk je eerst even waar de vogelhuisjes komen; ik heb er 1 in het midden onder gehangen.

Tip: als je 4 huisjes heb doe de huisjes dan NIET met dezelfde afstand.

Dan ziet een ronde krans er opeens vierkant uit en daar trekt je oog meteen naartoe, dat is niet mooi.

krans met vogelhuisjes (4)Daarna komen de grote witte schelpen aan de beurt. Ga daarna opvullen met stukken drijfhout, plastic eieren, vogeltjes, elfenbankjes, foamrozen, kuikentjes,  Aquazeesterren, en veertjes.

krans blauw vogelhuisjes (11)Let ook goed op details, dat maakt het verrassend om naar te kijken. Kies dus bewust voor een vogeltje dat een betaalde kant op kijkt.

krans met vogelhuisjes (12)

En doe er bv een paar bij elkaar. De vogeltjes zitten niet op de krans maar zijn er bewust tussen gelijmd.

krans met vogelhuisjes (6)

 

Veel succes en laat je resultaat gerust zien. Dat kan via huisjekijkenredactie@outlook.com maar ook op de Facebookpagina ‘Feel well, with Seashell’ . Doe ideetjes op van Lenie op de pagina creatie & inspiratie!

Groet, Lenie

image014image013

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie