Huisjekijken Extra | persoonlijk theelabel maken

Photo-Tea-Tags-northstoryWil je iemand echt verrassen met een persoonlijk kadootje? Maak dan een paar theezakjes met zijn of haar eigen persoonlijke labels aan…

Hoe je dat doet lees je in deze Huisjekijken Extra…

Je kunt gewone theezakjes nemen in de favoriete smaak van de ontvanger. Maak met je pc kleine afbeeldingen die betrekking hebben op de gelukkige ontvanger, print ze uit (in zwart-wit is extra chique!) en plak ze (of print ze meteen) op stevig karton en bevestig ze aan de touwtjes die aan je theezakjes hangen.

Dat is de simpele manier. Wil je het liever ietsje ingewikkelder, ook dat kan! Er zijn in de winkel ook theefilterzakjes te koop die je zelf kunt vullen met losse thee. Erg leuk om daar de labels aan te hangen en evt een takje van een fruitboom aan te maken…

Veel suk6 met maken en veel plezier met geven!

Photo-Tea-Tags-northstory

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie