Winactie | Wil jij Ibiza proeven in Nederland dat kan nu … maak kans op 3×2 vrijkaarten voor Las Dalias!

LogoLasDalias

De enige originele hippiemarkt…

…with love, from Ibiza to Amsterdam!
Al eens op Ibiza geweest? Dan ken je ongetwijfeld Las Dalias, de originele Ibiza Hippiemarkt op 10 minuten loopafstand van hippiedorp San Carlos. Nooit geweest? Dan hebben we goed nieuws: Las Dalias on the Road haalt Ibiza naar Nederland en wel van 5 t/m 8 mei op het Westergasterrein in Amsterdam. Geloof ons: daar móet je bij zijn…

Wij geven 3 x 2 vrijkaarten weg voor deze geweldige Hippiemarkt, lees verder hoe je kans maakt ! ( GESLOTEN)

De winnaars zijn geworden Claudia Heijn | Sandra Lobker | Maud den Uil

Jullie kunnen contact opnemen met huisjekijkenredactie@outlook.com o.v.v. winnaars kaarten Las Dalias.

Gefeliciteerd en veel plezier !


MWSnap671 2016-04-20, 19_12_48Regelmatig vinden er in Nederland op Ibiza geïnspireerde markten plaats en dat is natuurlijk niet voor niets. Ibiza met haar über relaxte sfeer en stijl verveelt immers nooit. Er is echter maar één originele Ibiza Hippiemarkt en dat is Las Dalias, al meer dan 30 jaar een begrip op het eiland. Je kunt er uren struinen langs meer dan 200 kraampjes vol eigenzinnige lederwaren, fijne sieraden, bohemian tuniekjes, kleurrijke kunst en meer. Ondertussen zorgt de DJ voor lekkere tunes, kun je overal tapas eten, cocktails drinken en – niet onbelangrijk – je kijkt je ogen uit. Markt is dus een understatement. Las Dalias is een plek waar het beste van Ibiza samenkomt en precies dát gevoel haalt Las Dalias naar Nederland.

#meetourhippies and #meetourbrands tijdens Las Dalias on the Road op 5 t/m 8 mei op het Westergasterrein in Amsterdam.MWSnap670 2016-04-20, 19_12_29

 

 With Love From Ibiza

Net als op Ibiza kun je tijdens Las Dalias on the Road genieten van fashion & lifestyle, art & designs, food & drinks, DJ’s & live music. Maar bovenal kun je 4 dagen lang Ibiza beleven in Amsterdam. Hoe fijn? Oh, en er is een heuse kids area, zodat jij ongestoord je gang kunt gaan. Trap de zomer af met kleurrijke fashion van World Family Ibiza, tassen van Live Love Ibiza, leren laarzen van Emonk, sjaals van Izuskan, handgemaakte armbandjes van Las Almaritas en much, much more…
Dus…
Wat? Las Dalias on the Road – De énige originele Hippiemarkt
Waar? Westergasterrein Amsterdam
Wanneer? 5 t/m 8 mei 2016
Prijs? € 9,- (kids onder 12 gratis)
Meer weten?www.lasdaliasontheroad.com

 

Come and meet us @ Las Dalias on the Road

With Love From Ibiza…

Huisjekijken winactie. Hoe win jij je vrijkaarten ?

LD_sfeer4 LogoLasDalias

REAGEER EN maak kans op 3 x 2 kaarten voor  GRATIS TOEGANG! (GESLOTEN )

De winnaars zijn geworden Claudia Heijn | Sandra Lobker | Maud den Uil

Jullie kunnen contact opnemen met huisjekijkenredactie@outlook.com o.v.v. winnaars kaarten Las Dalias.

Gefeliciteerd en veel plezier !

Wil je kans maken op gratis toegang? Reageer onder deze blogpost (aanmelden bij huisjekijken.com is gratis en zonder verplichtingen) met wie je naar de Las Dalias wilt gaan en maak kans op 2 toegangskaarten t.w.v. € 18.00. De winactie loopt tot en met 01 mei 2016. De winnaars krijgen voor 03 mei 2016 bericht en de kaarten worden via de mail naar je toe gestuurd.

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel naar de Las Dalias? Bestel hier snel je kaarten

Huisjekijkenteam en  team Las Dalias wensen je veel succes !

………………………………………………………………………………………………………

Meer informatie over Las Dalias on the Road,
www.facebook.com/lasdaliasontheroad
www.twitter.com/daliasontheroad
www.instagram.com/daliasontheroad
OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

5 reacties op “Winactie | Wil jij Ibiza proeven in Nederland dat kan nu … maak kans op 3×2 vrijkaarten voor Las Dalias!

Geef een reactie