Webwinkel | de Floating Locket voor maar 11,65 inclusief 5 charms voor Moeder of jezelf ;)

Moederdag Kadotip !

Floating Locket Chain voor maar € 11,65 !

De trend van 2016.
Van dit sieraad wordt je steeds vrolijker. Het is aan twee kanten te dragen. De ene kant is met glinsterende steentjes, de andere kant is rustig en strak. Het merk “Legenstar” maakt alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. De Charms die je in de Floating Locket kunt doen zijn geheel aan je outfit, stemming, of situatie aan te passen. Let eens op de prachtige details!

Wat is een Floating Locket Chain?

20141015_104544Van dit sieraad wordt je steeds vrolijker. Het is aan twee kanten te dragen. De ene kant is met glinsterende steentjes, de andere kant is rustig en strak.

20141015_104034Het merk “Legenstar” maakt alleen producten van hoogwaardige kwaliteit. De Charms die je in de Floating Locket kunt doen zijn geheel aan je outfit, stemming of situatie aan te passen, je mag er vijf uitzoeken. Let eens op de prachtige details! Voor je moeder kun je haar een persoonlijk gevulde locket samenstellen met jullie herinneringen of moeders hobby’s. Hoe leuk is dat ?hmh 4

Leuk voor feest- en verjaardagen om weg te geven, of als origineel cadeau voor een babyshower, vrijgezellenfeest, bruiloft. Het kan ook een waardevol sieraad voor jezelf zijn, denk bijvoorbeeld aan foto’s van de kids, of als mooie herinnering aan een dierbare. Let op nu besteld is Voor Moederdag in huis !

 

<< Klik hier om de Floating Locket te bekijken en te bestellen in onze webwinkel! >>

Zie ook onze Facebook actie waar je maar liefst 2 Floating Lockets met charms kunt winnen!!! Check hier

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie