voor en na | de buikkastjes van Sigrid

 

Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen!

Dag, Bij deze stuur ik foto’s van mijn opgepimpte buikkastje. Ik heb h’m tot twee keer toe veranderd en ik ben er nu super blij mee…:-) laatste foto, (zwart) is nu. Ik heb hem geschilderd in een zwarte krijtverf en nabehandeld met een matte vernis laag tegen bescherming. Ik hoop dat u hier wat aan heeft, ik ben dol op het restylen van oude meubeltjes en ik vind het altijd weer een uitdaging om aan een nieuw meubelstuk te beginnen…héérlijk om te doen.

Met vriendelijke groet, Sigrid Dries

En óf we daar wat aan hebben! Die happy feeling delen we met onze lezers Sigrid… bedankt voor je inzending!

Jpeg

 

Jpeg

Jpeg

2016-02-01_13.18.16

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie