Huisje Kijken Bij | Emma van Dijk

Emma-09Huisjekijken Bij is onze binnenkijken rubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is.

Vandaag kijken we binnen bij Emma van Dijk. Zij woont en studeert in Amsterdam waar zij woont in een knus en sfeervol 4-kamer appartement met een zonnig balkon op het zuiden. Het appartement is gelegen in de gezellig drukke Frederik Hendrikbuurt (achter de Jordaan).

Kijken jullie met ons mee?

We starten onze rondleiding in de gezellige huiskamer die sfeervol is ingericht…

Emma-07

Emma-08

Emma-04

Emma-02

Emma-03

Vervolgens mogen we even gluren in de slaapkamer. Misschien geen balzaal, in elk geval wel heel gezellig ingericht!

Emma-11

We vervolgen onze weg door het huis en krijgen (via de hal) een kijkje in de keuken…

Emma-05

Emma-06

Via de keuken komen we op het balkon.

Emma-01

Het balkon is nog niet helemaal klaar voor het voorjaar, maar dat komt omdat we de foto’s voor deze blog al enige tijd geleden hebben weten te bemachtigen. Toen was het dus nog geen weer om lekker buiten te vertoeven. Als we de foto’s van het interieur als leidraad mogen nemen zal het balkon er in het voorjaar vast en zeker ook heel gezellig en sfeervol bij staan. Omdat het op het zuiden ligt is het sowieso een heerlijk plekje om te vertoeven na een werk- of studiedag!

Huisjekijken wil graag iedereen de kans geven hun huisje, appartementje, woonboot of waar je ook in woont, te laten zien en delen met onze lezers. Dus vind jij dit ook leuk? Stuur dan een mailtje aan de redactie huisjekijkenredactie@outlook.com.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie