Kei Gemakkelijk | hangende vaasjes

jarrón%20colganteJe geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Stap voor stap maak jij heel gemakkelijk deze leuke muurversiering!Voor deze vrolijke DIY heb je slechts wat simpele materialen nodig:

- een paar plankjes op maat; maak ze even lang (mag ook iets verspringen)

- houten latjes voor de achterkant met spijkertjes

- hamer

- schroefjes

- boormachine met boortje

- mooi (koper)draad

- tangetje

- twee mooie conservenpotjes

- verf voor je plankjes

jarrón%20colgante%20pared

Leg de plankjes naast elkaar en leg het bevestigingslatje erop en maak vast met spijkertjes (die natuurlijk niet te lang zijn).

tablas montadas

Verf dit geheel in een kleur naar wens.

tablón%20pintado%20blanco

Bepaal waar je de vaasjes wil hangen. Op de punten waar je ze wil bevestigen boor je een dun gaatje.

agujeros maderaDraai om de hals van je vaasjes een paar keer je decoratieve draad (bv mooi koperdraad) en laat twee stukken over om door het gaatje naar de achterkant van het paneel te steken. Trek het vaasjes strak tegen het paneel aan en maak het draad aan de achterkant van je paneel goed vast. Evt draai je er een dun stukje afvalhout tussen.

tarros sobre madera

asa%20alambre%20tablón

Ook kun je gaatjes boren in de bovenkant van je paneel om daar draad te bevestigen voor het ophangen van je werkstuk. Voilà!

jarrón%20colgante

Met dank aan la chica de la casa de caramelo

 

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie