WINACTIE | Libelle Zomerweek | De winnaars van de 5 x 2 vrijkaarten zijn geworden….

Kopie van OS9C2916Kom ook naar de Libelle Zomerweek

Al 20 jaar het leukste feestje en wij mogen 10 mensen blij maken

5 x gratis toegang gaan naar

Lisan Weidegraaf (fbpagina)

Helena Chantal ( website)

Denise Bent ( website)

Amamy ( website)

Jokry ( website)

Stuur jullie email aan huisjekijkenredactie@outlook.com o.v.v. winnaar Libelle zomerweek voor de verdere afhandeling van de kaarten

Heel veel plezier op de Libelle zomerweek namens team Huisjekijken

Daar worden wij HAPPY van !

Een zonnige lentedag, de zoete geur van bloemen wordt meegevoerd op de wind. Iedereen lijkt vrolijker als de zon schijnt, of zou dat door het feest komen? Je wordt omringd door lachende, dansende mensen die je meetrekken de dansvloer op. Het Almeerderstrand is tijdens de Libelle Zomerweek van 23 t/m 29 mei één groot feest, waar te midden van duizenden bloemen wordt gedanst, gelachen en gezongen.
Kom shoppen, proeven en inspiratie opdoen en geniet van modeshows, workshops en heel veel optredens. Let’s dance!


De Libelle Zomerweek komt er weer aan! Van 23 t/m 29 mei wordt het Almeerderstrand omgetoverd tot één grote bloemenzee, want het is feest! Dit jaar vieren we voor de twintigste keer het allerleukste feestje van het jaar. Het thema van de Libelle Zomerweek is: Let’s dance. Dat wordt dansen, shoppen, bijkletsen, meezingen met bekende artiesten en inspirerende workshops volgen.

LET ’S DANCE !Kopie van 3

In de verte hoor je al flarden van de muziek en ongemerkt ga je een beetje sneller lopen. Het is een prachtige lentedag, zo’n dag waarop alles lijkt te stralen. De lucht is helder en vol
kwetterende vogels, de zoete geur van de bloemen wordt meegevoerd op de wind. Iedereen lijkt vrolijker als de zon schijnt, of zou dat door het feest komen? Je wordt omringd door lachende,
dansende mensen die je meetrekken de dansvloer op. De muziek zwelt aan en dan zie je het.
Een oase van bloemen, roze, gele en oranje. Een explosie van tere en felle kleuren met een zoete, intense geur. Midden op de dansvloer sta je stil, vol verwondering door al dit moois. Maar dan neemt de muziek het over, je kunt niet langer stil blijven staan en je voeten en heupen móeten meebewegen.
Iedereen danst, de jurken van de vrouwen bewegen als de bloemblaadjes in de wind, zo teer, zo zwierig. Zelfs de tafels langs de kant zijn bezaaid met bloemen en staan vol zoete verleidingen. Even wat proeven van die prachtige taartjes en tintelende wijn en dan gauw weer meedoen op het ritme van de muziek.

Let’s dance!

LIBELLE ZOMERWEEK

DE LIBELLE ZOMERWEEK IS…

Een dagje gezellig shoppen en bijpraten met vriendinnen
Genieten van optredens van bekende artiesten
Heel veel nieuwe producten proeven en proberen
Libelle-columnisten, schrijvers en politici ontmoeten
Meedoen met leuke workshops
De nieuwste mode- en beautytrends spotten leuke cadeautjes scoren
Lachen en dansen… en nog veel meer!

OAD1_1166X776HIER IS HET FEEST

Lekkere hapjes en drankjes

Koffie, tapas, sandwiches, smoothies… De lekkerste hapjes & drankjes vind je op het Libelle Zomerweekterrein!

Een dagje Zomerweek is natuurlijk niet compleet zonder lekkere koffie en een heerlijk broodje voor de lunch. En de dag afsluiten, doen we met een wijntje, borrelhapjes en swingende muziek. Op verschillende locaties op het Zomerweekterrein zijn gezellige restaurantjes, terrassen, barretjes en foodtrucks met de lekkerste hapjes en drankjes. Geniet ervan!

Welkom in Libelle Plaza
Op de Zomerweek ben je de hele dag van harte welkom in het gezellige restaurant Libelle Plaza. Je vindt het restaurant op twee locaties op de Zomerweek. Zoek een fijn plekje en geniet van een cappuccino met aardbeiengebak, een vers gemaakte sandwich, een gezonde smoothie, een salade of tomatensoep. Aan het eind van de dag kun je hier gezellig napraten met een glas wijn en een kaasplankje.

Terras aan het water
Het Libelle Beachcafé is dé place to be. Op de Zomerweek zijn twee heerlijke terrassen aan het water waar je meteen in de vakantiestemming komt. Met uitzicht op het water geniet je hier onder de parasol van een vers sapje, een koel drankje en lekkere hapjes. Op het terras wordt huisgemaakte sangria geserveerd en heerlijke pizza’s die zo uit de houtskooloven komen. De dag eindigt hier met de voeten in het zand, een rosé, tapas en live muziek uit de grote Libelle-tent. O, happy day!

De Dance Square bar
Op het Dance Square, het grote Libelle Zomerweekplein, staat dit jaar een gezellige bar waar je een wijntje kunt drinken en waar heerlijke sappen en andere dranken worden geserveerd. Bestel er meteen wat borrelhapjes bij en het feestje kan beginnen!

Zin in een cappuccino?
Kom dan naar een van de koffie-kevers. Vanuit een vrolijke Volkswagen Kever wordt de lekkerste cappuccino geserveerd.

Kleurrijke foodtrucks
Op verschillende plekken op de Zomerweek kom je ze tegen: de kleurrijke foodtrucks met gerechtjes en snacks om mee te nemen. Een goede reden om even een welverdiende pauze in te lassen tijdens het shoppen.

Te midden van duizenden bloemen gaan we heerlijk dansen. Overal op het Zomerweekterrein is muziek en de artiesten die komen optreden waren nog nooit zó bereikbaar. Je kunt naar hartenlust shoppen, proeven en deelnemen aan een van de gratis workshops. Kom gezellig met je moeder, vriendin, zus of collega naar Almere en maak er samen met ons een onvergetelijk feestje van!

Na afloop krijg je een goodiebag inclusief Libelle 22 en Margriet 15 cadeau! (op=op)

De kaartverkoop van Libelle Zomerweek zal 10 maart van start gaan. Bestel nu kaarten met € 4,- korting
Ga naar www.libellezomerweek.nl of naar een winkel van Primera of bel 0900-13 53 (€ 0,45/min, 10.00-22.00 uur). Kom je met de auto? Bestel dan ook meteen een parkeerkaart. Dan betaal je € 7,- i.p.v. € 10,-.

HUISJEKIJKEN WINACTIE gesloten!

Logo LZW let's dance_grootREAGEER EN WIN GRATIS TOEGANG gesloten !

Wil je kans maken op gratis toegang? Reageer onder deze blogpost (aanmelden bij huisjekijken.com is gratis en zonder verplichtingen) met wie je naar de Libelle Zomerweek wilt gaan en maak kans op 2 toegangskaarten t.w.v. € 19.95. De winactie loopt tot en met 20 mei 2016. De winnaars krijgen voor 23 mei 2016 bericht en de kaarten worden via de mail naar je toe gestuurd.

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel naar de Libelle Zomerweek?. Bestel hier snel je kaarten

Huisjekijkenteam en Libelle Zomerweek wensen je veel succes !

 

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

40 reacties op “WINACTIE | Libelle Zomerweek | De winnaars van de 5 x 2 vrijkaarten zijn geworden….

 1. Beste Huisjekijkenteam,

  Recent ben ik vanwege mijn gezondheid verhuisd en dan is het als huisman ook heerlijk om in deze hectische tijd te ontspannen en met mijn vriendin Marijke naar de Libelle Zomerweek te gaan, want ook een huisman houdt van nieuwe ideeën opdoen, hapjes proeven, gezellig met anderen ervaringen uitwisselen, optredens bijwonen en nog véél meer, echt heel leuk om naar uit te kijken, Huisjekijkenteam.

 2. Beste mensen van Huisje kijken,

  Graag zou ik mijn dochter willen verrassen met een dagje uit naar de Libelle-beurs.
  Afgelopen jaar heeft ze mij verrast, het was voor ons samen de eerste keer, en we hebben een geweldige dag gehad! Een dag die zeker voor herhaling vatbaar is, dat zou ik haar graag dit jaar willen geven

 3. Ik zou mijn allerbeste vriendin mee nemen!
  We kennen elkaar al sinds de middelbare school. En ondanks dat onze wegen niet meer samen lopen zien we elkaar nog geregeld. Wat zou er leuker zijn dan elkaar op een dag als de 20jarige jubileum feestweek van Libelle weer eens een dagje te zien?!
  Omdat we al vele jaren zulke goede vriendinnen zijn wil ik haar dit extra laten zien en voor bedanken door een dagje als deze!

 4. Voor mij en… m’n moeder

  Kaartjes voor de libelle zomerweek; wat een fantastisch verlaat moederdagkado :)
  Natuurlijk krijgt m’n moeder ook een normaal op tijd moederdagkado…maar kaartjes voor de libelle zomerweek zijn zeker een kers op de taart :).

  Afgelopen jaren zijn voor mijn moeder niet altijd makkelijk geweest, veel down’s mee gemaakt op verschillende vlakken: kinderen, kleinkinderen, gezondheid, werk. Al met al het zat niet allemaal even lekker mee.
  Daarom gun ik het haar zo om eens een dagje lekker te gaan ontspannen; en dat gaat zeker lukken op de libelle zomerweek! Daarmee tover ik zeker een glimlach op haar gezicht

 5. Best huisjekijkenteam,

  Door onze honden heb ik mijn beste vriendin leren kennen. Onze honden zijn ook beste vriendjes. Hoe leuk is dat. Om mijn vriendin die een lastige tijd heeft met haar bijna 3 jarige hond die van pup af al ziek is te verrassen zou ik graag kaarten winnen. Het zou een klein feestje zijn samen hier naar toe te kunnen.

  Groetjes,

  Karen

 6. Samen met mijn dochter voetjes van de vloer op de libelle zomerweek en aan het eind van de dag een hoofd vol inspiratie ,leuk geshopt en zere voeten maar dat mag de pret niet drukken
  Ik heb er nu al zin in dus duimen maar

 7. Mijn zus is vrijdag 27 mei jarig. Het lijkt mij geweldig om haar die dag te verrassen met een bezoek aan de Libelle Zomerweek. Hoewel een bezoek aan de Libelle Zomerweek hoog op haar verlanglijstje staat, is het er tot nu toe nog nooit van gekomen om te gaan. Zelf ben ik al wel een paar keer geweest en ik vind het zo leuk dat ik haar dolgraag wil vergezellen. Samen meedoen aan workshops, lekker lunchen…… kortom, een gezellige zussendag.

 8. Heel graag zou ik samen met mijn goede vriend gaan.
  Allebei een hectische tijd met veel ziekenhuisperikelen achter de rug, dus een dagje heerlijk ontspannen genieten op de Libelle Zomerweek lijkt ons heerlijk.
  Samen shoppen, eten, optredens bekijken, deelnemen aan workshops en nog veel meer. Zou super zijn!

 9. Ik zou graag met mijn moeder er naartoe willen gaan. Vorig jaar zijn we ook geweest en dat was super leuk! Afgelopen oktober heeft ze een nieuwe knie gekregen, ze heeft maandenlang gerevalideerd maar nu is ze gelukkig weer mobiel! Ze kan en mag weer alles doen. Ze heeft maandenlang thuis gezeten dus het zou erg leuk zijn als ik haar zou kunnen verrassen met een dagje naar de Libelle Zomerweek! Dit zou het eerste moeder/dochter uitje sinds oktober zijn, dus ik ga nu heel hard duimen!

 10. Zou supergezellig zijn om met mijn zus te gaan die het afgelopen jaar haar man en haar zoon heeft verloren in 5 maanden tijd en het dus zooooo verdiend om er even uit te zijn.

 11. Zou het heel leuk vinden om met mijn zus te gaan .ben twee keer geweest en beide keren verregend heel jammer en nu met het thema dansen lijkt me heerlijk groetjes cisca

 12. Ik wil er echt ontzettend graag heen samen met mijn zus. Normaal gesproken gaan we samen naar de huishoudbeurs, maar aankomend jaar valt de schoolvakantie (en dus haar gezins wintersportreis) tegelijk met de huishoudbeurs en kunnen we niet samen gaan. In plaats daarvan willen we nu graag samen naar de Libelle zomerbeurs. Eerst leek dit sowieso niet te gaan lukken, want ze rijdt in een scootmobiel omdat ze geen lange stukken kan lopen en haar gehandicaptenparkeerkaart was verlopen. We dachten dat we er dan dus helemaal niet konden komen. Gelukkig hebben we vandaag te horen gekregen dat ze weer een nieuwe kaart krijgt! Dus dat deel is geregeld. Nu alleen de entreekaarten nog, het zou super zijn als we deze zouden winnen. Bedankt dat je deze leuke actie houdt en ik ga duimen!

 13. Als “shopaholic” (vooral veel kijken) zou ik graag samen met mijn gelijkgestemde vriendin Alie ons lekker uitleven op de de Libellebeurs en daar allerlei ideetjes op doen. Whoop whoop!

 14. lijkt me ZO gaaf en gezellig! En ben echt ff toe aan een dagje gezelligheid met m’n vriendin. ff de druk van veel werken, 2 kids en een man die extreem veel werkt (dus niet vaak thuis is) vergeten en gewoon een dagje genieten.

 15. Ik zou graag met mijn schoonmoeder en dochters gaan. Vrouwen quality time. Leuk neuzen en ideeën opdoen voor het interieur. Vrolijke sieraden kopen en genieten van elkaar.

 16. Wauw daar wil ik zo graag heen samen met mijn moeder heerlijk shoppen en er een gezellig uitje van maken lekker hapje en drankje en genieten op deze bijzondere dag!
  Ik hoop jullie te zien op het Libelle festival.

 17. Leuk evenement waar ik graag samen met mijn moeder naartoe wil. Echt een moeder- en dochter uitje. De kraampjes afstruinen, workshops doen en lekkere hapjes proeven! Ik hoop op een portie geluk!

 18. ik zou samen met mijn tienerdochter heen willen, met 3 kinderen is het wel eens fijn om 1 op 1 weg te gaan en naar de Libelle Zomerweek is dat supergezellig :-)

 19. Ik ben nog nooit naar de Libelle Zomerweek geweest en het lijkt me hartstikke leuk. ik zou het geweldig vinden om zo mijn nichtje Nicole op een dagje uit te kunnen trakteren!

 20. Ik zou graag met mijn moeder willen. Ze heeft jaren niet pijnvrij kunnen lopen en met haar nieuwe knie kan ze dan eindelijk ook een keer naar de Libelle zomerweek!

 21. Mijn dochter zou ik meenemen
  Libelle zomerweek !!! het ultieme uitje.
  Nu kan ik een heel verhaal schrijven over ziek zijn enz.
  Maar ja doen we niet, maar een dag uit zou wel weer eens lekker zijn.

  groet hilma

 22. Woow wat een leuke actie! Het lijkt mij zo leuk om de libelle zomerweek eens mee te maken als bezoeker! Wel als hostess gewerkt maar eigenlijk nooit iets mee gekregen van de beurs zelf! Ik zou mij moeder graag verrassen met dit dagje uit. Na alles van de afgelopen tijd kan ze dit wel gebruiken!

  Wat een leuke site trouwens!

 23. Mijn moeder heeft al meer dan 25 jaar een abonoment op de liblelle, ik zou haar graag verassen met een paar kaartjes zodat ze ook eens naar de libelle zomerweek kan! Dus als ik win gaan ze naar mijn moeder…

Geef een reactie