Ninneke’s Corner | De A.A.F

Bloemen verwelken,maar liefde blijft bestaan A (29)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Je hebt de A.A(anonieme alcoholisten) en je hebt nu ook de A.A.F.

De A.A.F

Column stapelgek op stapels  B (7)

Stapêl op stapeltjes

Ik moet wat bekennen.Ik zit namelijk met iets te kampen.Heb getracht het te onderdrukken.Er tegen in te gaan.Maar de drang,de verleiding is te groot.Ik kan het niet helpen.Ik heb hulp nodig,dat besef ik maar al te goed.Ik ben verslaafd,verslaafd aan de action;Telkens ik in de buurt ben.Word ik naar binnen gezogen.Alhoewel ik mezelf opdraag enkel te kopen,wat ik nodig heb.Waarvoor ik ga.Toch slaag ik niet in mijn opzet.Ik kom telkens met een hele karrenvracht thuis.Het is leuk spul,en het kost geen drol.Is alles van zeer uitstekende kwaliteit?Sommige dingen natuurlijk niet.Ik zou er nooit iets van elektrische huishoud toestellen kopen.Dat koop ik dan weer liever van een gekend merk.Maar de rayons decoratie spullen,tassen,schalen,borden …………………..Daar duik in wel in.Aanhoudend komt er wel wat nieuws binnen.Wat dan ook weer bijzonder leuk oogt.Wederom is het van jaaaaaaaaaa hebbe hebbe hebbe.De legplanken met kleine frutsels , hobby materiaal nog zoiets,lintjes,labeltjes,kraaltjes.De winkelkar geraakt weer vol.En mijn voornemens smelten als sneeuw in de zon.Tot hiertoe is het me maar slechts enkele malen gelukt(twee keer om juiste te zijn )om zonder wat buiten te komen.Vond ik toch best al een hele aardige prestatie.geef mezelf een schouderklopje.Klap klap,bravo voor mezelf ha ha.Maar elke week ga ik toch nog steeds naar de action.Je weet maar nooit wat ze weer hebben whoehaaa.Dus heb ik nu de A.A.F opgericht de ANONIEME ACTION FANS dus.Wie weet komt het nog goed…….Euh….vast niet,maar het is een ijdele hoop,ja toch.Maar ondertussen kunnen we gewoon leuk stapelen,decoreren en creatief bezig zijn.Wat niet wil zeggen dat ik enkel bij de action shop,want evengoed komt hier ook van pomax,riverdale,PTMD,riviera maison,serax enz het huis binnen dwarrelen.Dus eigenlijk ben ik gewoon aan alles wat leuk is verslaafd.maar we moeten toch ergens beginnen met afkicken zeker?????? Dus bij deze gooi ik in de groep;Hallo ik ben Jeannine en verslaafd aan de action.

Suikerklontjes sweethearts 091

Leuke hebbe hebbe bowls Action

Suikerklontjes sweethearts 104

Zacht rooskleurig serviesgoed niet enkel alleen mooi om uit te eten ,ook mooi om te decoreren

Suikerklontjes sweethearts 089

Charmant servies goed

Column stapelgek op stapels  C (1)

Stapelen maar

Column stapelgek op stapels  E

Lief

Column stapelgek op stapels  B (9)

Om leuke hoekjes te maken

Bloemen verwelken,maar liefde blijft bestaan A (8)

Onderbord van bij de action , alsook de roos in het kopje.

Bloemen verwelken,maar liefde blijft bestaan A (7)

Mooi om te combineren

Bloemen verwelken,maar liefde blijft bestaan A (10)

Detail

Bloemen verwelken,maar liefde blijft bestaan A (18)

Ook gewoon leuk , om wat op te leggen.

Bloemen verwelken,maar liefde blijft bestaan A (18)

Stilleven

Bloemen verwelken,maar liefde blijft bestaan A (26)

Detail

Bloemen verwelken,maar liefde blijft bestaan A (29)

Detail

 

Nader onderzoek heeft uitgewezen,dat mijn verslaafdheid,geen nadelige effecten heeft.Zowel voor mij als mijn medeburgersDat het me juist gelukkig stemt.Bij deze ontbind ik de club dan van de A.A.F.Onthef ik de oprichtster van haar taak.Besluit dat geen nadere opvolging nodig is.

PS:Weet je wat,ik ga een ommetje naar de action maken.(BIG SMILE)

Lieve groet Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie