Ninneke’s Corner | Mooie muurbloempjes

 

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Je hebt muurbloempjes die niet opgemerkt worden,en je hebt muur bloemen die opvallen.

Mooie muurbloempjes

Column mooie muurbloempjes A (14)

Bloemstukjes in koperen pollepels

Kon mijn creatief ei nog eens kwijt.In het maken van kleine bloemstukken.Deze keer in koperen pollepels.Leuk voor aan de keukenmuur of grote houten planken te hangen.Het oogt mooi zo tegen het hout van de snijplanken,die op zich steun zoeken tegen de muur.We kunnen wel zeggen,dat het muurbloempjes zijn.Maar dan van het soort dat opvalt;En mag gezien worden.Vrij simpel te maken.Het effect is charmant,lief en speels.Heb eerst uit een grote blok oase,met de lepels de vorm eruit geschept.Net zoals je met een ijsschep roomijs zou scheppen.De nodige stukken oase goed in water laten drenken.Plastic op maat geknipt.Dan telkens de plastic in de lepel gelegd.De natte oase in de lepels gestoken.Dan de oase vol bloemen gestoken.Neem hiervoor kleine bloemsoorten, mini rozen.duizendschoon enz..Hang de koperen lepels,op een plek waar het in de kijker hangt.Heb je ook van die grote snijplanken?Dan is het leuk, als je deze op side table zet.Tegen de muur aan,met nog wat leuk spul ervoor gezet.Zo verkrijg je gauw een prachtig stilleven.

Column mooie muurbloempjes A (1)

Aan de slag met bloemen

Column mooie muurbloempjes A (3)

Muur bloempjes

Column mooie muurbloempjes A (5)

In de koperen pollepels

Column mooie muurbloempjes A (7)

Staat beeldig

Column mooie muurbloempjes A (9)

Leuk tafereeltje

Column mooie muurbloempjes A (10)

Stilleven

Column mooie muurbloempjes A (11)

Charmant,lief en speels

Column mooie muurbloempjes A (12)

Origineel en leuk

Column mooie muurbloempjes A (14)

Detail

Column mooie muurbloempjes A (15)

We scheppen weer wat fleurigheid uit

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook/Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie