Marley de HK hond | INSPIRATIE

Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley de HK hond. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley (7 jaar) en Moos (9 jaar)) en kater Wickie (1 jaar) in een boerderijtje anno 1855. Ik ben de even weken te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal iedere maand voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen. Veel kijk en leesplezier!

In de maand mei ben veel op pad geweest, o.a. voor het geven van interieuradvies. Mijn moodboard bevat 3 stijlen: Scandinavisch landelijk, klassiek landelijk en industrieel landelijk. Alle drie de stijlen kunnen goed gecombineerd worden.  Ik houd zelf van natuurtinten, stoere materialen en een belangrijk: rust in een interieur. Marley past vandaag in het plaatje: klassiek landelijk ;-).

29c

Een van de  klanten die ik heb bezocht wilde een oplossing voor de muur achter de bank. Een simpele oplossing is het plaatsen van 2 antieke (kast) deuren. Om een ton sur ton effect te creëren is het prachtig om de deuren net een ander tintje te schilderen dan de muur. Aan een van de deuren kun je bijvoorbeeld een mooie, stoere krans hangen en je hebt meteen een sfeermaker in je huis. Niet te opvallend, het kan gauw te druk worden. De antieke kastdeuren op de foto heb ik opgeknapt en behandeld met de tint Monument grey van Painting the Past.

29b

 

Tussendoor weer heel veel mooie meubels en accessoires binnengekregen, o.a. deze stoere, robuuste salontafel. Tijdens de fotoshoot was het slecht weer, onze beestenboel heeft bijna de hele dag op een kussen liggen slapen. Tussendoor wel gaan wandelen maar daar doe je Marley geen plezier mee. Ze heeft een enorme hekel aan regen en wil dan zo snel mogelijk weer naar huis. Moos heeft daar totaal geen last van, zo mooi om te zien hoe verschillend ze zijn!

29a29d

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog!

Lieve groet van Nicole

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie