Huisje kijken bij| Sandra

imageHuisjekijken Bij is onze binnenkijken rubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is.

Deze week mogen we huisje kijken bij Sandra Hoekstra. Haar hele huis ademt een frisse luchtige haast serene en toch gezellig warme sfeer uit door gebruik van veel wit, hout en een ‘spikkeltje’ grijs of zwart hier en daar. En dat dat gezellig is bewijzen de foto’s. Kijk maar mee bij Sandra.

 

Eerst wat foto’s van de huiskamer

image

image

image

image

image

image

 

image

image

Ook de slaapkamers zijn in dezelfde sfeer ingericht

de ouderslaapkamer…image

image

image

en de kamer van Sandra’s dochtertje ook!

image

…. en dan heeft Sandra ook nog een fantastische chill zolder voor de kinderen ingericht.

Hoe gaaf is dat?

image

 

image

Dank je wel Sandra, dat wij bij je binnen mochten kijken.

Huisjekijken wil graag iedereen de kans geven hun huisje te laten zien en delen met onze lezers. Ben jij ook trots op je huisje?  Stuur dan een mailtje aan de redactie huisjekijkenredactie@outlook.com

OVER Carol Kok

Inmiddels kennen we haar allemaal…Carol is een begrip in de Huisjekijken Lifestyle Fangroep op Facebook maar ook op de Huisjekijken website. Toen ze er een tijdje geleden haar ongezouten mening gaf over de hypes en de grillen als muurvulleren, stoelen verven met Annie Sloan en kleien met dé klei van de Action, was iedereen het erover eens; Carol is een geboren blogger. Dat lieten we op de redactie van Huisjekijken niet aan onze neus voorbij gaan en op onze vraag of ze zich bij ons team wilde aansluiten was haar antwoord volmondig JAAAAHHH! Carol blogt over de verslaving met de naam ‘de Huisjekijken Lifestyle Fangroep’!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie