Ninneke’s Corner |Leuke overschot(jes)

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Creatief met overshot(jes) van ?????

Leuke overschot(jes)

 

Column leuke overschotjes A (14)

Leuk zo’n boodschap

Afgelopen 2 weken hadden we creatief geweest met de jute stof.Nu had ik toch nog overschot.Heb ik nog enkele smalle stroken van geknipt.En deze bestempeld met boodschap of naam.Het ziet er vrolijk speels uit.Met een zekere nonchalance.Je kan de stroken over de rand voorzien van zig zag steek.Zodat deze niet kan uitrafelen.Maar ik vind het zo wel leuk dat nonchalante onafgewerkte,zeg maar.Voorzien van een ruw touwtje aan de strook,kan je deze leuk binden aan kopje,glas,afdekklokje.Steek er nog enkele bloemen bij.Wat lavendel,madeliefjes,kleine rozen wat je mooi vind.Of wat je in de tuin hebt staan.Over het bord draperend staat ook enig.Het is iets heel eenvoudig,simpel te maken ook.Maar het geeft een warm gevoel aan de tafeldekking.Je hebt vast ook nog enige stukjes stof over.Kan ook met gewoon katoenen stof.Hoeft daarom geen jute te zijn.Op katoen pakken de stempels zelfs nog beter.Het is ook zeer mooi in zachte pasteltinten.In de betere hobbywinkel vind je de stempels.Het hele alfabet in een doosje.Nog een doosje zwarte inkt en je bent vertrokken.

Column leuke overschotjes A (3)

Bon Appetit

Column leuke overschotjes A (2)

Uitnodigend

Column leuke overschotjes A (8)

Eenvoudig

Column leuke overschotjes A (7)

Nonchalant charmant

Column leuke overschotjes A (6)

Met lavendel

Column leuke overschotjes A (10)

Met de naam

Column leuke overschotjes A (12)

Zelfs met een gewoon raapje buitengewoon mooi

Column leuke overschotjes A (17)

Met een zijden roos

Column leuke overschotjes E (1)

Aan een afdekklokje

Column leuke overschotjes A (9)

Column leuke overschotjes A (5)

Leuk

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie