My Creative Thoughts | beachstyle in je interieur

foto4Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts!

beachstyle & strandsfeer

Zon, zee, strand we gaan weer richting zomer. Strandsfeer in je eigen interieur geeft je meteen een heerlijk vakantie gevoel. Vooral Scandinavische items passen prima in dit interieur.
Trek deze stijl ook meteen door naar buiten; zo ontstaat er eenheid.
eerste fotoEen fijn interieur met veel witte en vergrijsde meubels met turquoise accenten voor een frisse touch. Voor de wanden gebruik je echt sloophout of een behang met een sloophouten uitstraling.
Voor de vloer ga je ook natuurlijk voor vergrijsd hout of wit. Dat past perfect past prima bij de beachstyle.

foto2Het creëren van een beachsfeer in een handomdraai:

 
Materialen: riet, verweerd hout, bamboe en linnen
 
Kleuren: wit, grijs, zandkleur en turquoise
 
Accessoires: windlichten, plaids, rieten manden, kisten, glas gevuld met zand en schelpen
foto3Hopelijk heb  ik je weer geïnspireerd voor deze heerlijke frisse stijl. Laat je eigen creativiteit de vrije loop en ga er lekker mee aan de slag of creëer de sfeer buitenshuis. Je foto’s zijn welkom in het Huisjekijken foto-album. Je maakt dan kans op een Huisjekijken rotan hartje dat weer perfect in die beachstyle past!

Groetjes Nelette van der Heide | 

My creatieve  thoughts

foto4

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie