Ninneke’s Corner | Menu vaandel van hand geschept papier

MWSnap311-2014-04-02-11_29_20Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (plus)mama van 4 kinderen, en (plus) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

We hanteren eenvoud,hoog in het vaandel

Menu vaandel van hand geschept papier

Column vaandel van hand geschept papier A (2)

Eenvoud siert

Hand geschept papier is zo een leuk product.In tal van kleuren verkrijgbaar.In verscheidenheid van fijne structuur en grovere structuur.Mooi om zelf wenskaarten mee te maken.Maar vandaag houden we het suuuuuuuuper simpel.Eenvoudiger kan heus niet.Maar de eenvoud siert.En je verkrijgt een leuk effect.Je scheurt van een blad hand geschept papier een strook.Heel voorzichtig want het scheurt makkelijk.Dus  steeds een klein stukje  verder scheuren tussen de vingers.Je kan ook makkelijk een schaar nemen.Maar het is mooier er deze nonchalante twist aan te geven.Neem ook een redelijk fijne structuur voor het hand geschept blad.Met niet al te veel grove nerven.Anders word het schrijven erop iets moeilijker.Schrijf je menu op de vaandel.Drapeer deze zwierig krullend vanuit een kelk,vaas.Of leg gewoon dwars over het bord heen.Nou,heb het toch gezegd,makkelijker kan toch echt niet?

Column vaandel van hand geschept papier A (1)

Zwierig nochalant

Column vaandel van hand geschept papier A (2)

Eenvoudig charmant

Column vaandel van hand geschept papier A (3)

Met pioen roos in de kelk

Column vaandel van hand geschept papier A (4)

Feestelijk voor als je iets te vieren hebt

Column vaandel van hand geschept papier A (5)

Wit doet het altijd goed

Column vaandel van hand geschept papier A (7)

Fancy chic

Column vaandel van hand geschept papier A (8)

Menu vaandel

Column vaandel van hand geschept papier A (9)

Met een kleurtje

Column vaandel van hand geschept papier A (10)

Detail

Column vaandel van hand geschept papier A (15)

Over het bord heen

Column vaandel van hand geschept papier A (16)

Simpel maar leuk

Lieve groet Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie