Huisjekijken in het buitenland | María Noel Peña woont in Uruguay!

B)zwembad en achtertuinHuisjekijken Bij is onze binnenkijkrubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is. Ook over de grens wordt Huisjekijken gevolgd. Onlangs plaatsten we een oproep aan onze trouwe volgers in het buitenland. Hoe wonen onze lezers in een ander land? Wat is daar de trend op het moment?

Maria Noel woont met haar Nederlandse man en drie kinderen in Zuid-Amerika. We gaan Huisjekijken in Uruguay!

De republiek Ururguay is een van de kleinste staten van Zuid-Amerika maar het is toch nog ongeveer 4,5 keer zo groot als Nederland. Wil je er met het vliegtuig naartoe dan ben je zo’n 14 uur onderweg naar de hoofdstad Monte Video. De taal die gesproken wordt is Spaans.

Uruguay2

De Uruguayaanse María Noel woont inmiddels dertien jaar met haar nederlandse man. Toen ze zes jaar geleden besloten hun eigen droomhuis te laten bouwen moesten er absoluut de nederlandse cultuur maar ook de zuiderlijke achtergrond in verenigd worden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

B)zwembad en achtertuinMaría Noel: “Ik vond een prachtig stuk bouwgrond bij een meer en ik was er meteen verliefd op.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We vonden een goede architect…de bouw van ons droomhuis kon beginnen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een combinatie van natuurlijke materialen, steen en hout, die locaal geproduceerd zijn maakt een prachtige combinatie met de natuur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het werd een mix van de Nederlandse cultuur van mijn man en mijn zuiderlijke achtergrond.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een huis met veel mogelijkheid om buiten te leven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik volg jullie altijd op Facebook. Toen ik de publicatie “Huisjekijken in het buitenland” zag, dacht ik direct aan mijn situatie. Ik hoop dat jullie genieten van mijn foto’s en dat ik jullie heb kunnen inspireren!”

Woon je zelf ook in het buitenland, geef je dan ook op bij de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com

María Noel Peña | Uruguay

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie