de liefdes van Loes | mijn droomtuin

LoesIk woon aan de rand van de stad, tegenover het bos. Niet op de boerderij, misschien in de toekomst ooit wel maar die staat dan in Frankrijk… ik droom nog even verder. Met mijn blogs neem ik je wekelijks mee naar mijn liefdes en het landleven gevoel: over buitenleven, dieren, lekker eten, mijn moestuin en nog veel meer. Veel plezier!

>>> Robbert en ik wonen nu 3,5 jaar in ons bijna 100 jaar oude huis, een rijksmonument. Na een mega verbouwing van 2,5 jaar konden we in september 2011 eindelijk intrekken. We zijn nog niet klaar maar we zijn heel tevreden. Ook de tuin krijgt sinds een paar jaar de aandacht die ze verdient. Ik ben dolgelukkig wanneer de verwarming uit gaat en de tuindeuren open kunnen. Van april tot en met november leven wij buiten en dan zijn we allebei het gelukkigst.

tuin en kippetjes

Onze tuin is een droom, een sprookje. Het is een plek waar niets te gek is en ik mijn creativiteit helemaal op los kan laten. Het is geen standaard tuin met nette perkjes en paadjes, het is een rariteitenkabinet met alles waar ik van hou en veel gezellige hang- en zitplekjes. Ieder jaar wordt het een beetje meer, een beetje gekker en leuker. Hopelijk kan ik je inspireren met de volgende foto’s.

Knusse lounge van steigerhout
gemaakt door Robbert

lounge van steigerhout

Moestuin en kruidenbad
met gezellige bloemetjes rond het hek

moestuinkruidenbadkruidenbad

Alles voor de vogels
recycling van de ondervacht van onze honden voor de bouw van de vogelnestjes

hondenhaar voor vogelnestjes

Een piano in de tuin?
Ja echt, hij was zo vals maar té leuk om weg te doen

piano in de tuin

Relaxen
en genieten van de zon

relaxen in hangmathangmat

Hergebruik van een oude ladder
heel gezellig met kaarsjes en bloemetjes

oude ladder boven tafel

Een statafel van pallets en in felle kleuren geverfde oude krukken
zelfgemaakt door mijn oom Mark

tafel van pallets

Sfeer
zomaar een paar leuke plaatjes

lavendelgieters aan kapstok aan boomkippetjes in de tuin

Deze lente en zomer zal ik je nog vaker deelgenoot maken van mijn tuin. Het is mijn droomtuin. Ik ben benieuwd naar jou mening, laat een reactie achter hier op de pagina of op Facebook.

Liefs van Loes

Loes kookt ook heel graag. Wil je inspiratie voor lekker eten?
Kijk dan op Lekker van Loes.

Alle eerdere blogs van Loes zijn terug te vinden via deze link. Lekker makkelijk!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “de liefdes van Loes | mijn droomtuin

  1. Love it!!!!
    En dat hondenhaar… Wij hadden niet zo’n mooi dingetje ervoor maar hingen het vroeger thuis in de heg. En dan achter het raam uren kijkplezier!

Geef een reactie