Ninneke’s Corner | Zoeterige snoeperige cupcakes,maar toch ook niet zo zoeterig.

MWSnap311-2014-04-02-11_29_20 

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Deze zoeterige cupcakes mag je enkel naar kijken,aankomen niet,en nog minder in bijten.

Zoeterige snoeperige cupcakes maar toch ook niet zo zoeterig.

Column zoeterige  toch niet zo snoeperige cupcakes A (18)

Je zou er haast in bijten

Bij mij leid het ene creatieve project naar het andere.Die groeien gewoonlijk als ik wat ga aanschaffen.Eens in de winkel binnen voor wat ik halen ga,zie ik steeds weer wat anders liggen,waarvan ik denk;leuk,daar kan ik wat mee.Daar kan ik wel een column aan wijden.Toen ik de vorige keer de hobbywinkel binnen ging voor het hand geschept papier.Zag ik cupcakes liggen in piepschuim.Gewoon wit,maar wel de vorm van een cupcake.Ik waagde het erop en nam al 3 stuks mee om het idee uit te proberen.Het resultaat leuke cupcakes om te decoreren. Onder een glazen stolp,op een taartschaal.Gepresenteerd op een etagère,met wat kopjes erbij.Je zou er haast in gaan bijten.Zo snoeperig zien ze eruit.Maar denk dat het ons maag geen goed zou doen.afblijven maar en gewoon kijkend van genieten.Je kan ze naar wens schilderen,decoreren.Maak een versie met chocolade kleurtjes.Als je niet zo van die kleurtjes houd.Ben je ze beu,dan berg je ze weer voor een tijd op.Ze kunnen niet breken,dat is ook wel handig.Ook leuk is als je er één maakt waar een stuk uit lijkt weg gehapt te zijn.Die moet ik zelf echter ook nog maken.Maar dat lijkt me een goed idee.De piepschuim cakes vind je bij de betere hobby winkel( Lucas creatif te België).Ik kan helaas niet zeggen waar je ze in Nederland kopen kan.Maar ze moeten wel toch te vinden zijn.Ik heb eerst ze een laag primer gegeven. Dan de onderzijde geschilderd.Wat okergele verf met wit gemengd, tot het mijn goedkeuring had.Dan de bovenkant,de topping zeg maar in zacht roos kleurig.Dan kop spelden in geprikt met tal van leuke kleurtjes.Die je zowat ook in alle tuincenters en hobby winkels vind. De primer en verf kwam gewoon van bij de action.De rooskleurige is een flacon krijtverf. De geel en witte verf is acryl verf in tubes. De primer in een grote flacon.

Column zoeterige  toch niet zo snoeperige cupcakes A (11)

Snoeperig tafereeltje

Column zoeterige  toch niet zo snoeperige cupcakes A (13)

Mooi in de keuken voor op tafel of side table

Column zoeterige  toch niet zo snoeperige cupcakes A (20)

Romantisch zoet

Column zoeterige  toch niet zo snoeperige cupcakes A (23)

Come a litlle closer

Column zoeterige  toch niet zo snoeperige cupcakes A (24)

Leuk toch ?

Column zoeterige  toch niet zo snoeperige cupcakes A (26)

Leuk om te decoreren

Column zoeterige  toch niet zo snoeperige cupcakes A (27)

Vrolijke kleurtjes

Column zoeterige  toch niet zo snoeperige cupcakes A (28)

Je zou er haast in bijten.

 

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie