Going Dutch on Decor | Zomer in Nederland BBQ!

party bbqKarin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…

Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

Wow!!! Wat een weer :-) Heerlijk toch? Of een beetje te heet naar je zin? De komende dagen gaan er in ieder geval weer miljoenen bbq’s aangestoken worden. Ook die van ons. {manlief heeft onlangs een buitenkeuken aangeschaft} Ik houd wel van een feestje, dus een BBQ Party staat op de to-do list voor deze zomer.

BBQ Feest

Eten & Drinken

Bij een BBQ feest in de tuin staat eten op het programma. Nu kun je natuurlijk de standaard inkopen doen zoals worstjes en speklappen. Lekker! Maar het is ook leuk om eens een keer wat anders te maken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bron

Bijvoorbeeld Pulled Pork! Echt superlekker! Al kost het wel wat tijd. Man heeft het op de nieuwe BBQ al een keer gemaakt. Om 9:30 ging het vuur aan en om 7 uur zaten we heerlijk te smullen van de Pulled Pork. Jammie!

hamburger mango

bron

Een iets sneller recept is deze hamburger met mangochutney. Lijkt me lekker fris en is net weer even wat anders :-)

Naast vlees moet er natuurlijk ook groente, fruit en drinken zijn. Hieronder wat ideetjes om dit op een leuke manier te presenteren aan je gasten.

bbq watermeloen

bronbbq ijsblokjes2

bbq drinkstation

bron

bbq groentestick

bron

bbq griekse salade

bron

bbq pastasalade

bron

{klik op de bron voor de recepten!}

Decoratie

Bij een feestje horen slingers! Een feestje in de zomer is toch niet compleet zonder deze coole ijsjesslinger?

ijsslinger bbq

bron

lantaarns bbq

bbq bloemen-

bron

party bbq

bbq zonnebrand

bron

theelicht bbqbron

Smakelijk eten!

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie