Voor het blog gezet | Hoe werk ik mijn radiator weg

Zo werk je je radiator weg

We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder verwarming. Een verwarming is soms een echte eye catcher terwijl dat niet de bedoeling is. Er zijn gelukkig ook manieren waarop je je verwarming weg kan werken en hij niet meer zo in het oog springt. Sterker nog, je kan hem zelfs heel onopvallend maken. Lees verder en kom erachter hoe je dit doet.

Creëer de illusie van een kast

In bouwmarkten zijn speciale ombouwen te koop die je verwarming minder doen opvallen. Je kan deze ombouw natuurlijk ook zelf maken en ze de uitstraling en kleur geven die jij wil. Met de ombouw kan je je verwarming op een kast laten lijken. Met een paar leuke accessoires erop is hij niet van echt te onderscheiden. Qua materiaal en uitstraling kan je alle kanten op en het helemaal aanpassen op jouw interieur.

radiator 1 radiator 2bron pinterest

Maak een zitplek

Wist je dat je van een lage radiator een zitplek kan maken? Met een speciale ombouw maak je in no time een leuk zitplekje. Ook hier kan je alles in jouw stijl maken en met kussens en andere accessoires je plekje afmaken.

radiator 3 radiator 4bron pinterest

Verstop je verwarmingsketel

De verwarmingsketel of gasketel is niet het mooiste apparaat in huis. Vaak bevindt de ketel zich in een aparte kast, waar hij niet in het zicht hangt. Is dit bij jou niet zo? Geen paniek, je kan je verwarmingsketel ook goed verbergen. Door een kast om je verwarmingsketel heen te bouwen ben je niet alleen van het aanzicht af, maar je creëert ook meer opbergruimte.Je kan er ook voor kiezen om je wasmachine en droger in deze kast op te nemen. Het is wel belangrijk dat het niet te warm wordt in de kast en er brandgevaar ontstaat. Ook is het van belang om goed te zorgen dat een monteur er nog goed bij kan voor het onderhoud van de gasketel of wanneer er een storing is.

Door creatief te zijn kan je je verschillende verwarmingselementen goed wegwerken. Dit kan je doen in jouw stijl, er zijn eindeloze mogelijkheden.

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie