Huisje kijken bij | Margret en Patrick

Margriet 07“Huisje kijken bij” is onze binnenkijken rubriek die iedere vrijdagmorgen te zien is.

Huisjekijken wil graag iedereen de kans geven hun huisje, appartementje, woonboot of waar je ook in woont, te laten zien en delen met onze lezers. Dus vind jij dit ook leuk? Stuur dan een mailtje aan de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com.

Vandaag gaan we binnen kijken in het compleet gerenoveerde huis van Margret en Patrick in Enschede. Kijk je met ons mee?

Margret en Patrick hebben het huis in Enschede 3 1/2 jaar geleden gekocht en samen helemaal gerenoveerd. Er was door de vorige bewoner ongeveer 50 jaar niks aan gedaan… Margret vind het zelf een voordeel want daardoor zijn de authentieke elementen zoals het glas-in-lood, de oorspronkelijke haard en de houten visgraat vloer behouden gebleven. De man die er woonde had geen warm water en werkende verwarming, en maar 1 kachel die de woonkamer warm hield. Margret’s zoon van 18 woont ook nog gezellig thuis. Ze wonen met z’n allen aan een drukke singel maar dat vinden dat, gezien het heerlijke huis, juist fijn!

Hieronder om te beginnen een impressie van het huis zoals het was bij aankoop.

 

De woonkamer…

Margriet 17

Margriet 18

Margriet 21

Margriet 23

Margriet 26

 

De eetkamer…

Margriet 09

Margriet 10

Margriet 11

Margriet 14

 

Een kleine impressie van de keuken…

Margriet 03

Margriet 04

 

De badkamer en het toilet hebben uiteraard ook een grondige opknapbeurt gekregen…

 

Hier nog een aantal foto’s van de originele details van de woning…

 

En dan nog een kijkje in de slaapkamer, met steigerhouten bed. Helemaal van deze tijd…

Margriet 29

Ben je enthousiast geworden en wil je ook jouw huisje laten zien? Dat kan! Stuur dan een mailtje aan de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie