Ninneke’s Corner | Bloemstuk rond vaas in arme luizen zilver

 

Column 3 x anders B (3)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Bloemen in de kijker.

Bloemstuk rond vaas in arme luizen zilver.

Column bloemstuk op vaas van arme luizen zilver A (2)

Mooi in combinatie met de zilver kleurige vaas.

Mijn handen jeukten nog eens een bloemstuk te maken.Heel eenvoudig,want ik ben natuurlijk ook geen bloemist.In combinatie met een zilverkleurige vaas.Het is eigenlijk ook niet echt een vaas,maar ook niet een voorraad pot.Hoe noem je nu zoiets.Enfin het is een mooi decoratie stuk in arme luizen zilver.Voorzien van een mooie vorm en bovenop nog een deksel(dus toch eigenlijk beetje pot)Had de doorsnee gemeten van de hals.Met dit in mijn gedachten naar de winkel voor oase.In ringvorm op een plastic kuipje.En 2 ruikers bloemen.Duizendschoon is het geworden zoals ze weleens zeggen.Want de juiste benaming ken ik hier ook echter niet van.En cliché matig,oase laten water slurpen.Bloemen kort afknippen,kort bij elkaar steken,in de oase.Over de hals schuiven van de vaaspot(ik ga het gewoon zo noemen).Deksel erop zetten,mooie plek geven.

Column bloemstuk op vaas van arme luizen zilver A (1)

aan de slag

Column bloemstuk op vaas van arme luizen zilver A (2)

Klaar om in de spotlight te staan

Column bloemstuk op vaas van arme luizen zilver A (3)

Mooi in combinatie met het zilver kleurig.

Column bloemstuk op vaas van arme luizen zilver A (4)

On top

Column 3 x andes A (2)

Sfeervol

Column 3 x anders B (3)

Warm gezellig

 

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie