Ninneke’s Corner Drie | maal anders

Column 3 x andes A (11)Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog (stief)mama van 4 kinderen, en (stief) oma van 4 kleinkinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

één item, drie maal anders gebruiken.

Drie maal anders

column 3 anders C (2)

Armband als servetring

Een bezoekje kringloopwinkel.Resulteert dikwijls in 3 x naar de kassa lopen,telkens ik buiten wil gaan,merk ik toch nog wat aardigs op.Dat was nu weer niet anders.Zag 2 dezelfde armbanden liggen. Met donkere houten kralen.Maar ik zag het weer anders als enkel armband.Vraag de dame aan de kassa of ze niet toevallig servetten hadden liggen.Nee dat hadden ze niet.Vond ik niet beter als een deel van de hoek van de gordijn van een pashok door de armband te halen.Die nota bene ook nog net over de kassa is. Ik voelde de wenkbrauwen omhoog gaan.Maar wat kan het me schelen, wat ze ook zouden denken.Als ik maar weet waarvoor het nut kan hebben.Wat me weer uiteindelijk prima bevalt. Drie maal anders gebruiken,drie maal ziet het er leuk uit,drie maal geslaagd.Armband annex servetring-annex decoratie voor theelichthouder.Drie in één,helemaal toppie.En het koste ook nog drie maal niets.Heb nog geen euro uitgegeven,voor de twee armbanden.Heb ze thuis wel even door een badje detol gehaald;je weet toch maar nooit vanwaar het vandaan komt.En als het moeten dienen voor op je bord,dan wil ik toch hygiëne voorop stellen.Het leuke eraan is ook als je het gebruikt als servetring,dat deze  ook wat lijkt op steranijs.Dus denk niet te gauw hier kan ik niets mee.Als je in een mandje rommelt bij de kringloopwinkel.Het is maar hoe je de dingen bekijkt.

Column 3 x andes A (5)

Leuke armband

Column 3 x andes A (6)

Armband kan ook rond theelichthouders voor leuk effect

Column 3 x andes A (7)

Rond de theelichthouders

 

Column 3 x andes A (9)

Met theelichtje

Column 3 x anders D

Sfeervol

column 3 anders C (2)

Armband/ servetring

Column 3 x andes A (11)

Het is maar hoe je het bekijkt

Column 3 x andes A (12)

Mooi toch,het lijkt war op steranijs

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie