Teuny | Het begon bij een nieuwe bank en ja dan weet je het wel he!

20160706_145001Ontmoet Teuny. Moeder van twee lieve jongens en getrouwd met Alexander. Ze geniet van alles wat op het moment op haar pad komt. Na een aantal jaren een overvol leven gehad te hebben, is het roer nu volledig om! Ze heeft haar woonwinkel verkocht en zit nu weer in de schoolbanken voor de opleiding interieurstyliste. Van plan om te genieten van het leven, dankbaar voor alles wat ze heeft en vastberaden er iets moois van te maken… volg haar inspirerende blogs voor een Happy Feeling !

Het begon bij een nieuwe bank. Daarna volgde een nieuwe kast en inmiddels hebben we de ronde tafel ook al weer even. De salontafel heeft het veld moeten ruimen en daar zijn wat kleine bijzettafeltjes voor in de plaats gekomen. ‘s Avonds als we op de bank zijn neergestreken friemelen we met onze tenen in het nieuwe kleed.

20160706_144643

 

Werkelijk alles is inmiddels wel vervangen. Alleen de eetkamerstoelen ‘moesten’ nog. In mijn ogen dan, want mijn man vond ze eigenlijk nog prima. Hij had gelijk, want ze zaten nog steeds heerlijk. Maar ze waren veel te grof voor de wat kleinere ronde tafel.  En wanneer ik iets in mijn hoofd heb, dan wil het er niet meer uit. Alexander heeft het een half jaar kunnen rekken, maar nu zijn ze er toch echt gekomen.  Ik heb er wel een kleine deal voor moeten sluiten. Meneer wil al jaren in een tent op vakantie en een tent en ik zijn nou eenmaal geen goede combinatie. Maar goed…. Eén week in een tent en de rest van het jaar zit ik op mooie stoelen.. Ik vond het wel een faire deal! Bovendien; als ik zo door ga met m’n wensenlijstje zit er ook geen dure vakantie meer in.

20160703_205832

De Draadstoel van HK Living is echt mijn stoel inmiddels. Hij zit heerlijk. Hier kan ik uren in natafelen.  Al snel had ieder zijn eigen stoel wel gevonden. Onze oudste zoon is als een blok gevallen voor OMG van Zuiver. Maar goed ook want dan blijven er nog twee stoelen over die geen stof bevatten, en dus goed schoon te maken zijn, voor onze jongste. Wanneer hij gegeten heeft vinden we namelijk nadien nog wel eens een x percentage van zijn prak terug in zijn stoel. 20160706_14354920160706_143309

Daarom is de Fiber chair van Muuto zijn stoel geworden. Deze kan goed tegen een vaatdoekje en hij kan er handig op zijn knieën in zitten, de jongen zit nu eenmaal graag zo.  De J110 van Hay is Alexanders stoel.  Maar soms is hij me voor en neem ik zonder bezwaar plaats in deze stoel. Hij heeft iets sentimenteels, ik weet niet waar hij me aan doet denken maar hij is prachtig!

De rug leuning van deze stoel is net wat hoger en maakt het speelse setje compleet. De stoelen zijn allemaal lekker anders van elkaar. Niet te vergelijken met de stoelen die we eerste hadden. (Dat waren zandkleurige fauteuils met stoffenhoezen tot halverwege de poot.)  Hoe verschillend ze ook zijn, ze passen qua kleur en materiaal erg mooi in het geheel. Lekker speels en onvoorspelbaar. Net als de rest van ons interieur. Voor ons geen 13 in dozijn, maar een mooie combinatie waar wij ons prettig bij voelen en laat zien wie wij zijn. Het is misschien spannend afwijkende combinaties in je eigen interieur toe te passen maar je hoeft ook niet gelijk met grote elementen als stoelen te beginnen. Probeer het eens met accessoires! Je zult zien dat je interieur veel meer karakter en persoonlijkheid krijgt. Zo mag je heerlijk je zelf zijn in je eigen interieur!

20160706_145001

 Teuny

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie