Ninneke’s Corner |bloemstuk ingewikkeld…..euh….nee toch niet ingewikkeld ….of toch wel?

Ik ben Jeannine, gelukkig getrouwd, en mama van één zoon, en oma van een kleinzoon. Ik ben ook nog(plus)mama van 4 kinderen, en(plus)oma van 4 klein kinderen en woonachtig in België. Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn columns waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns…

Wat je al niet voor leuks kan doen met simpel wat kluwen koord.

Bloemstuk ingewikkeld…..euh….nee toch niet ingewikkeld…,of toch wel?

Column bloemstuk in stapel koord kluwen A (13)

Gewoon leuk

Nee,nee ik spreek geen wartaal.Is het nu ingewikkeld?Of niet ingewikkeld?Wel ja en ook nee ha ha,toch geen slag van de zon?Nee,helemaal niet.Het word wel duidelijk hoor met de foto’s.Het zijn gewoon wat bloemen die precies ingewikkeld zijn in touw.Maar helemaal niet ingewikkeld het te maken.Het is nog simpeler als je veters strikken.Met het poetsen in de keuken,kreeg ik een idee.Omdat ik eerst alles van tafel haalde om de tafel te reinigen.Had ik twee kluwen koord vast.Door de handeling kwamen de twee op elkaar te liggen omvouwen door mijn handen.Toen zag ik het,het zou gewoon een leuke omhulling zijn voor wat bloemen.In plaats van een vaas te gebruiken.De twee kluwen op elkaar.Een pipet erin met water en de bloemen erin.We hebben weer wat aardigs op tafel staan.Niets spectaculair,maar wel origineel.Het kan zowel in een hip modern interieur,als een landelijk romantisch interieur.Weer het stoere met het lieflijke gepaard.Ook leuk is tussen één van de kluwen een heel klein schaartje te steken.Maar dat had ik nu hier niet voorhanden,dat ligt in de ardennen. De uiteinden van de kluwen,laat je wat nonchalant dwarrelen over elkaar en op tafel.Mooi is het als je twee verscheidene soorten koord neemt.Dat maakt het extra leuk.

Column bloemstuk in stapel koord kluwen A (13)

Staat leuk op een side table of keukentafel

Column bloemstuk in stapel koord kluwen B (1)

Tussen de twee kluwen ook nog wat groen gestoken.

Column bloemstuk in stapel koord kluwen C (1)

Leuk

Column bloemstuk in stapel koord kluwen B (9)

Zonder het groen tussen de 2 kluwen

Column bloemstuk in stapel koord kluwen A (6)

Eenvoudig maar mooi

Column bloemstuk in stapel koord kluwen B (6)

Zonder het extra groen ertussen

Column bloemstuk in stapel koord kluwen A (1)

Gewoon wat touw een pipet en bloemen,meer heb je niet nodig.

Dit ligt voor de hand hoe je dit verkrijgt natuurlijk.De twee kluwen koord op elkaar zetten.Pipet met water erin zetten.Bloemen naar keuze erin.Je kan ook nog wat groen tussen de twee bollen met koord steken.Maar persoonlijk vind ik het leuker zonder het groen er nog extra tussen.dan is het effect van de twee koorden bij elkaar meer in het oog springend.Maar het is maar wat je zelf aardiger vind lijken hé.Een klosje bloemen in plaats van een ruiker bloemen.

Lieve groet Jeannine alias Ninneke.

Je kan me ook vinden op facebook:Ninneke’s corner.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie